Bekijk magazine

all magazines

Plandent ePromotions 17

26-02-2018

Lees over de nieuwste en verdiep uw kennis van bestaande producten! Daarnaast hebben we een uitgebreid aanbod van cursussen, georganiseerd door Plandent College!

Plandent ePromotions 16

09-06-2017

Lees over de nieuwste en verdiep uw kennis van bestaande producten! Daarnaast hebben we een uitgebreid aanbod van cursussen, georganiseerd door Plandent College!

Plandent ePromotions 15

09-03-2017

Lees over de nieuwste en verdiep uw kennis van bestaande producten! Daarnaast hebben we een uitgebreid aanbod van cursussen, georganiseerd door Plandent College!

CAD/CAM catalogus

09-01-2017

CAD/CAM is bijna niet meer weg te denken uit de dentale wereld. De precisie, gebruikersgemak en tijdwinst die het oplevert maakt het een uiterst interessante investering. Op dit moment zijn er twee grote spelers op de markt: Sirona CAD/CAM en Planmeca CAD/CAM.

Apparatuurcatalogus

06-01-2017

Eén online catalogus met alle apparatuur voor uw praktijk. Van compressor tot 3D röntgenapparatuur, in de apparatuurcatalogus vindt u altijd de meest complete en actuele informatie van de apparatuur die Dental Union levert.

Servicecatalogus

05-01-2017

Stralingsbescherming, waterkwaliteitsbeheersing en onderhoud van uw apparatuur. Drie onderwerpen die van essentieel belang zijn voor uw praktijkvoering en waarbij wettelijke verplichtingen van toepassing zijn. In deze servicecatalogus ziet u waar wij u kunnen adviseren en welke oplossingen wij u kunnen bieden.

eTouch 14

01-01-2017

Lees over de nieuwste en verdiep uw kennis van bestaande producten! Daarnaast hebben we een uitgebreid aanbod van cursussen, georganiseerd door Plandent College!

eTouch 13

08-11-2016

Nieuwe producten zoals de prophy cups van Young Dental of een mooie najaarsactie van Lactona, u vindt het terug in eTouch 13! Daarnaast vertellen wij u over de aanstaande IDS reis en hoe u zich daarvoor kunt aanmelden.

Acties geldig t/m 31-12-2016.

eTouch 12

20-04-2016

Vergroot uw kennis met onze productpagina's of schrijf u in voor een cursus in het nieuwe cursusprogramma van Plandent College! 

Nieuw in de eTouch is onze winactie! Kunt u raden welk product is afgebeeld?
Hint: het artikel staat in onze aankomende folder die vanaf 14 juni op de mat valt! 

Acties geldig t/m 31-08-2016

eTouch 11

16-02-2016

Voor de elfde editie van de eTouch zijn we op bezoek geweest bij JTV Mondzorg voor kids in Oss. Met de verbouwing, nieuwe apparatuur en Dental Cars kunnen zij weer jaren vooruit! Verder krijgt u de laatste antwoorden op hygiënevragen en ziet u het nieuwe cursusprogramma van Plandent College. Natuurlijk ontbreken ook onze informatieve productpagina's niet!

Acties geldig t/m 31-03-2016

eTouch 10

06-11-2015

In de nieuwste eTouch brengen we een bezoek aan mondhygiënist Sandra Tanahatoe, die haar werkzaamheden op een unieke locatie verricht. Verder vindt u het cursusaanbod van Plandent College, vier belangrijke vragen over hygiëne en natuurlijk weer veel productinformatie.

Acties geldig t/m 31-01-2016

Archief: eTouch 9

16-06-2015

In de nieuwe eTouch introduceren wij een nieuwe rubriek: hygiëne! In dit drieluik beantwoordt ons hygiëneteam belangrijke vragen ten aanzien van praktijkvoering. Daarnaast kunt u een video bekijken van het Deltion College, waar wij eind vorig jaar een nieuw praktijklokaal hebben ingericht.

Archief: eTouch 8 - IDS special

24-04-2015

Zoals altijd werden ook dit jaar weer de nieuwste producten getoond op 's wereld grootste vakbeurs, de IDS. Wilt u nog eens zien wat er zoal geïntroduceerd werd? In deze IDS special vindt u een selectie van de producten en kunt u een impressie zien van de verschillende stands.

Archief: eTouch 7

10-02-2015

Bent u al klaar voor het werken met veiligheidsbladen? In de nieuwste eTouch vindt u de informatie die u nodig heeft! Daarnaast bieden u een kijkje in het Bronovo ziekenhuis, waar onlangs de kamers opnieuw zijn ingericht. Natuurlijk hebben wij ook weer onze productpagina's, waarbij u zich kunt verdiepen in de verschillende producten, een stukje geschiedenis over de Zweiheit Unit en stellen wij onze CEREC specialisten aan u voor.

Archief: eTouch 6 - Plandent College special

17-12-2014

In deze eTouch beantwoorden onze medewerkers uw vragen over Plandent College. Klik op de vraag waarop u antwoord wilt en wij geven persoonlijk antwoord! Verder kunt u informatie vinden over de cursussen die worden aangeboden en zijn er ook weer pagina's waarbij u zich kunt verdiepen in de verschillende producten op de markt.

Archief: eTouch 5

02-10-2014

Bent u benieuwd naar de nieuwe Sirona Intego Pro? U ziet hem in tweeënhalve minuut geheel gemonteerd worden! Bekijk daarnaast de prachtige tandartspraktijk van Siska Venema en Joost de Boer in Oldeholtwolde, blijf up-to-date over het besluit stralingsbescherming en lees over de geschiedenis van instrumentenkasten.

Archief: eTouch 4

30-06-2014

Maak kennis met ons tandtechnisch team, lees hoe de sterilisator is de loop der tijd is veranderd en bekijk het eindresultaat van het lab van Luc Schell! Deze editie zijn we ook op bezoek geweest bij tandarts Kuijl in Lochem die onlangs is verhuisd.

Archief: eTouch 3

11-04-2014

Lees over de geschiedenis van röntgen en de mogelijkheid tot leasen, blijf up-to-date op onze productpagina's en bekijk een reportage over het skillslab van het UMCG. Verder vertelt Luc Schell over zijn vernieuwde laboratorium en zien we de unboxing van de VDW Gold.

Archief: eTouch 2

13-12-2013

Naast informatie over de nieuwste producten van de voornaamste dentale leveranciers, zit het magazine weer boordevol filmpjes over apparaten, praktijkverhalen van uw collega's en wat de Technische Dienst van Dental Union voor u kan betekenen.

Archief: eTouch 1

26-09-2013

Met de introductie van de eTouch nemen wij u mee op een interactieve dentale reis. Laat u verrassen door de dynamische combinatie van tekst, beeld, geluid en video en u bent en blijft volledig up-to-date binnen uw vakgebied.