CAD/CAM Planmeca

Lijn-zwart

BEKIJK ONS AANBOD

PlanScan 3D Printing

PLANSCAN

HET MOBIELE CHAIRSIDE SYSTEEM
Compleet CAD/CAM systeem voor het aan de stoel vervaardigen van inlay’s, onlay’s, veneers, kronen en bruggen. Het Planmeca chairside systeem kenmerkt zich door de mobiliteit van de mondscanner. Doordat deze verbonden is met een laptop is het systeem uitermate geschikt voor praktijken met meerdere kamers, of zelfs locaties! De design software is een onderdeel van de Planmeca Romexis software en is erg gebruiksvriendelijk. De PlanMill 40 slijpeenheid is uitgevoerd met een automatische freeswisselaar.
  • Planmeca PlanScan intra-orale scanner
  • Asus Windows 8 laptop
  • PlanMill 40 freesmachine
  • Jobserver PlanMill 40 software, inclusief één jaar solo werkplek licentie voor Planmeca Romexis PlanCAD easy software

PLANMECA CREO

PRECIES EN EFFICIENT PRINTEN
De Planmeca Creo, de nieuwe 3D-printer, zal tandtechnische laboratoria en grote klinieken de mogelijkheid bieden om hun ambacht te perfectioneren en hun bedrijf te laten groeien.

Planmeca Creo is een krachtige 3D-printer voor het maken van dentale splints, modellen en chirurgische sjablonen met echte precisie en efficiency. In de nabije toekomst zal het toestel ook de creatie van andere tandheelkundige objecten met ingewikkelde details, zoals tijdelijke vullingen en orthodontische modellen, ondersteunen.

3D printen is de weg van de toekomst, want het maakt het mogelijk voor labs en grotere klinieken om hun productiecapaciteit uit te breiden en de efficiëntie te verhogen.
Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan