CAD/CAM

Bent u geïnteresseerd in CAD (Computer Aided Design) en/of CAM (Computer Aided Manufacturing) systemen? Er is veel gaande in dit vakgebied en regelmatig worden er nieuwe producten en innovaties gelanceerd. Leer meer over dit boeiende vakgebied hieronder!
Lijn-zwart-lang
Lees meer

Het Planmeca chairside systeem kenmerkt zich door de mobilitieit van de mondscanner. Doordat deze verbonden is met een laptop is het systeem uitermate geschikt voor praktijken met meerdere kamers, of zelfs locaties!
De design software is een onderdeel van de Planmeca Romexis software en is erg gebruiksvriendelijk. De PlanMill 40 slijpeenheid is uitgevoerd met een automatische freeswisselaar.
Meer informatie? Neem dan contact op met onze CAD/CAM specialist Jan Jaap Meijer. Telefonisch is Jan Jaap te bereiken op telefoonnummer 030 281 55 13 of via e-mailadres janjaapmeijer@dentalunion.nl.
Dit jaar viert het CEREC systeem zijn dertig jarige bestaan. Waar CEREC eerder alleen gebruikt kon worden voor solitaire restauraties, kan het nu de meest voorkomende tandvervangende restauraties chairside maken. Wereldwijd zijn er ondertussen al miljoenen restauraties gemaakt met CEREC en verscheidene studies tonen aan dat een CEREC restauratie niet onderdoet voor een restauratie gemaakt door een technicus, of zelfs, beter is!

CEREC staat voor:
  • Restauraties
  • Implantologie
  • Orthodontie

Het CEREC systeem is te verkrijgen in verschillende configuraties. Zowel voor de beginnende tandarts als de tandarts met een eigen laboratorium is er een geschikte oplossing voor handen.
De juiste kleur bepalen kan in slechts enkele seconden met het nieuwe apparaat van Vita: Easyshade V. De resultaten worden weergegeven in zowel de klassieke Vita A1-D4 kleuren als in het Vita 3D Master kleursysteem. Bovendien worden er suggesties gedaan voor bijpassende kleuren van CAD/CAM materialen en is draadloze overdracht van gegevens mogelijk. Het apparaat heeft onder andere een touch display in kleur en een zeer goede ergonomische greep. Meer informatie

BIJ AANSCHAF VAN EEN VITA EASYSHADE V:
VITA BLEACHEDGUIDE 3D-MASTER PLUS EN VITA CLASSICAL SHADE GUIDE GRATIS ÓF
MOTIVATION BOOK VAN CLAUDE SIEBER GRATIS!

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan