Restauratie (indirect)

Het prepareren, afdrukken, maken van de noodrestauratie en alles wat te maken heeft met de definitieve, indirecte restauratie, de leveranciers informeren u hieronder.
Lijn-zwart-lang
Lees meer

Het cement voor álle indicaties, ongeacht de toepassing of het materiaal om aan te hechten! De herkenbare en voorspelbare procedure van Panavia V5 verrast door de ongekende eenvoud. Altijd dezelfde cementeerprocedure, altijd de speciale Panavia V5 Tooth Primer om het tandweefsel voor te behandelen en altijd Clearfil Ceramic Primer Plus om de restauratie te primen.
U werkt comfortabel dankzij de automixspuit. Bovendien is ook de overmaat nog eens makkelijk te verwijderen. Tot slot is Panavia V5 verkrijgbaar in maar liefst vijf esthetische kleuren en presteert het met zijn enorme hechtkracht ver boven andere cementen, mede dankzij het unieke MDP-monomeer. Meer informatie

ACTIE!

INTRODUCTIEVERPAKKING PANAVIA V5
NU VOOR

€ 95,-

Dankzij de innovatieve Active-Connect-Technology is Visalys Core compatibel met alle gangbare bonding systemen (zowel één- als meerstaps).

Visalys Core is duaal uithardend en zorgt dus voor solide en duurzame stompopbouwen, ook daar waar polymerisatie via de lamp niet mogelijk is. Bevat geen bisfenol-A of derivaten ervan.

ACTIE!

VRAAG UW GRATIS TESTVERPAKKING AAN!

Een pijnloze verdovingsinjectie verjaagt snel elke vorm van spanning uit de tandartspraktijk en zo kan de behandeling een goede start nemen. Een onderzoek van 2004* toont aan dat patiënten hun tandarts in eerste instantie beoordelen op basis van zijn vaardigheid om pijnloze injecties toe te dienen. Injecties hoeven de patiënt geen angst te bezorgen, integendeel, het kan de eerste stap zijn in een vertrouwensrelatie met de tandarts.

Om dit te bereiken, moet de tandarts kunnen vertrouwen op materiaal van de hoogste kwaliteit: niet enkel de injectiespuit en de naald, maar ook het gekozen lokale anestheticum. Want zelfs al bevatten ze dezelfde actieve stoffen, dan nog kunnen merken van lokale anesthetica sterk verschillen, afhankelijk van het productieproces, de sterilisatiemethode, de samenstelling van de verschillende bestanddelen, de pH-waarde enzovoorts.

*Mrs. De St. Georges. J. Dentistry Today 23(8):96-99, August 2004.
De combinatie van het zwarte heavy body lepelmateriaal samen met het goud of zilvergekleurde Affinis Precious zorgt voor een sublieme leesbaarheid van de afdruk. De unieke kleurencombinatie laat de details nauwkeurig zien en ondersteunt op die manier de kwaliteit van de afdruk. Meer informatie

ACTIE!

STARTERKIT AFFINIS BLACK +
TRIALKIT OF REFILL NAAR KEUZE GRATIS!
RelyX Fiber Post 3D met verhoogde radiopaciteit is eenvoudig in gebruik door minder klinische stappen met een betrouwbare uitkomst als resultaat. Het biedt coronale macro-retentie van de stift voor stevige hechting aan de wortelopbouw en oppervlakkige micro-retentie voor stevige hechting aan het wortelkanaal. De stift is beschikbaar in de maten 0 tot en met 3. Meer informatie

ACTIE!

3+1 GRATIS!

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan