Inrichting en apparatuur

Het inrichten van een praktijk of laboratorium begint met een goede oriëntatie. Met onderstaande leveranciers kiest u voor kwaliteit en vakmanschap. Maak een afspraak in onze Dental Experience en laat u uitgebreid informeren.
Lijn-zwart-lang
Lees meer

GHOPEC Type II: de werkstoel die voldoet aan alle eisen die gesteld worden in de Ergonomic Requirements for Dental Equipment van Hokwerda et al.

Door de instelbaarheid van het voorste deel van de zitting is hoger zitten dan het onderbeen lang is mogelijk. Doordat het bekken op het horizontaal blijvende achterste deel van de zitting gepositioneerd blijft en er een actieve bekkenondersteuning is, worden alle nadelen van zadelstoelen effectief vermeden.
 • Ondersteund zitten zonder druk op de wervelkolom
 • Zithoogte af te stemmen op alle leden van het team
 • Eenvoudig te desinfecteren
 • Eerste keus van ergonomen, werkzaam in tandheelkundige praktijken

Laagste prijs garantie!

Met de Sirona Teneo haalt u de toekomst in huis en behandelt u patiënten met het hoogst mogelijke comfort. Met de Teneo kunt u zich volledig toeleggen op het behandelen van uw patiënten.

Therapie pakket Endo & Implantologie
De geïntegreerde Endo functie inclusief automatische ApexLocator en de Implantologie functie kunt u bedienen met het EasyTouch bedienings-scherm van de Teneo behandeleenheid. Op het bedieningsscherm ziet u de meest relevante klinische paramaters zoals draaimoment, toerental, wortelkanaaldiepte en koelvloeistof. Met de Sidexis4 software kunt u zelfs de Apex tonen op uw Sivision monitor.

Meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze adviseur Kasper van den Hoed. Telefonisch is Kasper te bereiken op telefoonnummer 030 – 281 55 78 of via e-mailadres kaspervandenhoed@dentalunion.nl.

De Sovereign Classic is ontworpen met ergonomie, comfort en gebruiksgemak in het achterhoofd. De compacte en dunne spittoonzuil maakt deze behandeleenheid de juiste keuze voor elke behandelkamer. De eenheid kan worden uitgevoerd met zes instrumenten en een manueel verstelbare spittoonzuil voor links- of rechtshandig gebruik. De Cobra afzuigarm met Flexy afzuigadapter ondersteunt al uw behandelwensen.

De Sovereign Classic biedt het meest uitgebreide infectiepreventiesysteem op dit moment verkrijgbaar. Periodieke reiniging of continue desinfectie, de keuze is aan u. Alles wat u nodig heeft voor de infectiepreventie is ondergebracht in logisch georganiseerde compartimenten.
Meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze adviseur Willem-Jan Prins. Telefonisch is Willem-Jan te bereiken op telefoonnummer 030 – 281 55 14 of via e-mailadres willem-janprins@dentalunion.nl.
Patiënten behandelen met de OPMI pico behandelmicroscoop van ZEISS biedt vele voordelen. Zo werkt u de hele dag in een comfortabele en correcte zithouding. De OPMI pico heeft nog veel meer unieke kwaliteiten:
 • De LED-verlichting levert u kleurcorrecte detailbeelden.
 • Met de Varioskop 100 kunt u de focuslengte aanpassen zonder van werkhouding te hoeven veranderen. U kunt langs de verticale as snel focusseren van mondholte naar elk minuscuul detail. Zo heeft u een groter gezichtsveld met meer scherptediepte.
 • BIJ EEN OPMI PICO OF OPMI PICO MET MORA-INTERFACE ONTVANGT U LED-VERLICHTING GRATIS
 • BIJ EEN OPMI PROERGO ONTVANGT U XENON-VERLICHTING GRATIS
Als wereldwijde marktleider van infectiepreventie wil Melag u het beste apparaat leveren, uw reinigingsproces verbeteren en u tijd besparen. Ze hebben hun jarenlange ervaringen met autoclaven gebruikt om de MELAtherm te ontwikkelen.
De MELAtherm 10 is een veelzijdige thermodesinfector dat in de basisuitvoering al zeer compleet is:
 • Actief drogen, voor het behoud van uw instrumentarium
 • Geïntegreerde documentatie, via een CF kaart of netwerk
 • Geïntegreerde meetmodule, voor economische metingen en grondige reiniging
 • Geïntegreerde opslag van de benodigde chemie, waardoor het op een ruimtebesparende en ergonomische manier opgeslagen kan worden

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN ADVIES OP MAAT!

Heeft u er al eens aan gedacht om gebruik te maken van MELAtrace? Deze software is een uiterst nuttige toepassing in het hygiëneproces. Met MELAtrace worden alle processtappen, programmalogs en beslissingen volledig gedocumenteerd en veilig opgeslagen. Het proces wordt afgesloten met een rapport met alle relevante informatie in PDF-vorm. U kunt ook eenvoudig de MELAprint aansluiten om tracerbaarheid van de deelladingen te verhogen. Middels een scanner kunnen deze dan worden gekoppeld aan een patiënt. Eenmaal gekocht is de licentie geldig voor al uw MELAG producten, zónder (toekomstige) bijkomende kosten.

Kortom, MELAtrace is een systeem dat u snel, simpel en uiterst professioneel in staat stelt aan de huidige hygiëne eisen te voldoen. Meer informatie

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN DEMONSTRATIE!

Een markant, klassiek meubel dat dankzij de speciale sokkels lijkt te zweven boven de vloer. Elegant, in vele kleuren verkrijgbaar en tot in de details prachtig afgewerkt. Meer informatie

Interesse? Neem dan contact op met onze vertegenwoordigers via installatie@dentalunion.nl

Het perfecte overzicht voor hygiëne en overzicht, dat zijn de kwaliteiten die de Freuding dispenserkast u biedt. Door de talloze mogelijkheden om verschillende producten op te bergen en te gebruiken, zonder de verpakking zelf aan te raken, maken deze kast tot een must voor elke behandelkamer. Door de vele mogelijkheden, bijvoorbeeld om stroom en water aan de achterzijde door te voeren, is deze kast zowel bij verbouw- als bij nieuwbouw een sieraad voor de praktijk. Meer informatie

Interesse? Neem dan contact op met onze vertegenwoordigers via installatie@dentalunion.nl

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan