Instrumentarium

Innovaties, bekende en onbekendere instrumenten passeren hieronder de revue, evenals leuke aanbiedingen. Niet onbelangrijk, want u werkt er dagelijks mee!
Lijn-zwart-lang
Lees meer

De dubbelzijdige uitsparing in de bek van de tang zorgt ervoor dat de orthodontische draad een ‘knik’ krijgt, waardoor individueel een element geherpositioneerd kan worden. De tang kan zowel linkshandig als rechtshandig gebruikt worden en als step-up of als step-down. De tangen zijn gemaakt van Immunity steel®, de hoogste kwaliteit chirurgisch staal. Door deze hoogwaardige kwaliteit zijn ze, bij juist gebruik en verzorging, resistent tegen corrosie. Meer informatie

Hoogste kwaliteit chirurgisch staal

De coating van deze instrumenten zorgt er voor dat composiet minder aan het instrument blijft plakken waardoor u gemakkelijker composiet kunt bewerken en plaatsen.
Verdere voordelen van dit product zijn:
  • Beschadigd niet snel
  • Makkelijk schoon te maken
  • Maximaal contrast ten opzichte van de vulling die u plaatst en minimale reflectie dankzij de donkere coating
  • Ergonomisch LM-ErgoSense handvat
De Dark Diamond instrumenten dienen op dezelfde manier als alle andere LM instrumenten gereinigd en gesteriliseerd te worden.

ACTIE!

15% INTRODUCTIEKORTING OP DE DARK DIAMOND INSTRUMENTEN

De MiniDam beschermt het approximale gebied gedurende de behandeling – snel, eenvoudig en comfortabel voor de patiënt. Het praktische siliconen beschermlaagje houdt het behandelgebied droog en beschermt gelijktijdig de gingiva tegen de gebruikte materialen zoals etsgel.

De MiniDam kan door één persoon in slechts seconden geplaatst worden. Het stabiliseert zichzelf, zonder gebruik van klemmen, met ongehinderd zicht op het behandelgebied. Dit maakt het gebruiksvriendelijk voor zowel de behandelaar als de patiënt. MiniDam is gemaakt uit siliconen, waardoor het zeer goede elastische eigenschappen heeft en geschikt is voor patiënten met een allergie voor latex.

ACTIE!

BESTEL DE MINIDAM VOOR MAAR
€ 17,99!

Wilt u uw hand- en hoekstukken vervangen of het aantal uitbreiden? Profiteer dan nu van de Sirona 2+1 actie! Bij aanschaf van drie hand- of hoekstukken of turbines, krijgt u de derde geheel gratis. U kunt kiezen uit de T1 en T2 lijn en de turbines.
T1 – Premium klasse
Ergonomie wordt merkbaar als u niets merkt.
T2 – Comfort klasse
Kwaliteit komt onder handbereik als Sirona het in uw hand legt

ACTIE!

2+1 GRATIS!

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan