Pijl

Dental Union

PLANDENT COLLEGE

Cursusprogramma

TANDHEELKUNDE VOORJAAR 2016

Plandent College biedt u cursussen, centraal georganiseerd, over onderwerpen die u aanspreken. Door de vaak kleine groep deelnemers, is er een prettige, sociale kant  aan deze cursussen, terwijl u tegen geringe kosten wordt bijgeschoold over het onderwerp van uw keuze.

22 januari 2016


WORKSHOP KLEURBEPALING
Tijdens deze workshop worden de volgende onderwerpen behandeld: analoge kleurbepalingen, externe invloeden bij analoog kleurbepalen, digitale kleurbepaling, digitale mondfotografie en Digital Smile Design.

Per persoon € 49,-

Aanmelden

22 januari 2016


HYGIËNEDAG
Een cursudag waar u alles leert over o.a. hand- en oppervlakte desinfectie, instrumenten reiniging & sterilisatie en de waterkwaliteit van uw unit.

De hygiënedag is geaccrediteerd met 5 punten door het KRT, KRM en de NVvTA.

Per persoon € 75,-

Aanmelden

29 januari 2016


PERSONEELSMANAGEMENT BINNEN MONDZORGPRAKTIJKEN
Breng in één middag het HRM-beleid en organisatiestructuur van de praktijk in beeld! Tijdens deze cursus leert u onder andere alles over het opbouwen van personeelsdossiers, het aannemen en ontslaan van medewerkers, de onderstroom en bovenstroom binnen een praktijk en nog veel meer.
Deze cursus is uitermate geschikt voor praktijkeigenaren, office managers, praktijkmanagers en medewerkers die zich bezig houden met HR binnen de praktijk.

Per persoon € 149,-

Aanmelden

5 februari 2016


SILENSOR VERVAARDIGEN
Leer alles over dieptrekken en de Silensor SL, en hoe deze te vervaardigen is. In het hands-on gedeelte gaat u zelf een Silensor SL vervaardigen en afwerken.

Per persoon € 149,-

Aanmelden

5 februari 2016


REANIMATIE & AED
Wilt u ook op de hoogte zijn van alles op gebied van reanimatie & AED, specifiek voor uw praktijk? Dan is deze cursus voor u!
Tijdens deze vier uur durende cursus leert u onder andere hoe u een slachtoffer moet benaderen, ook als deze in de behandelstoel ligt en hoe u veilig en effectief de AED dient te bedienen. Deze cursus is geschikt voor het gehele team en geaccrediteerd met 4 KRT en KRM punten.

Deze cursus is geschikt voor het gehele team en geaccrediteerd met 4 KRT en KRM punten.

Per persoon € 99,-

Aanmelden

1 april 2016


BHV HERHALINGSCURSUS
Heeft u al een keer een BHV basis cursus gevolgd en wilt u zich bijscholen om o.a. de geldigheid van uw BHV diploma te verlengen? Volg dan de BHV herhalingscursus bij Plandent College! Deze cursus is volledig afgestemd op situaties die u binnen de praktijk tegen kunt komen.

Per persoon € 195,-

Aanmelden

1 april 2016


GEBITSBESCHERMER VERVAARDIGEN (PLAYSAFE)
Leer alles over de verschillende soorten gebitsbeschermers en hoe deze te vervaardigen. Tijdens het hands-on gedeelte maakt u zelf een gebitsbeschermer.

Geaccrediteerd door het KTT (kwaliteitsregister tandtechniek) en het ONT met 5,5 KTT/KRTP punt.

Per persoon € 125,-

Aanmelden

7 april en 8 september 2016


CURSUS BLEKEN MET OPALESCENCE
Tips, tricks en het allerlaatste nieuws omtrent het bleken van tanden! Tijdens deze cursus komen de basics aan bod, de verschillende producten die er zijn en de kansen die het u, uw praktijk en uw patiënten biedt. Ook is het mogelijk om zelf een bleeklepel te maken.

Per persoon € 25,-

Aanmelden

15 april en 14 oktober 2016


CURSUS NOODKRONEN MAKEN
Hands-on cursus waarin u leert een noodkroon te vervaardigen en meer te weten komt over de verschillende materialen en de noodzaak van een tijdelijke kroon. Uitermate geschikt voor assistenten.

Per persoon € 49,-

Aanmelden

3 juni 2016


OPSTELCURSUS VOOR GEVORDERDEN
In deze hands-on cursus verdiepen we ons in de Angle-klassen II/1 en II/2 en komen onder andere anatomie en ontwikkeling, opsteltechnieken, modellatie, fonetiek, patiëntbenadering aan de orde.

Deze cursus is geaccrediteerd met 7 KRTP punten door het ONT.

Per persoon € 249,-

Aanmelden

3 juni 2016


MONDONDERZOEK & PALPATIETECHNIEKEN
Wilt u ook weten hoe u een belangrijke rol kunt spelen in het vroegtijdig ontdekken van mond- en keelkanker? In deze cursus wordt uitgebreid ingegaan op het extra- en intra-oraal onderzoek d.m.v. observatie, palpatie en het gebruik van de OralID lamp en de Prevo-check.
De cursus bestaat uit een theorie gedeelte en een hands-on gedeelte. Deze 3 uur durende cursus wordt gegeven door Nicole Cardinaal, mondhygiëniste.

Per persoon € 69,-

Aanmelden

10 juni, 9 september en 11 november 2016


GEBITSREINIGING MET AIR FLOW EN PIEZON
Leer de basisprincipes van professionele gebitsreiniging door het toepassen van Supra- en Subgingivale Air Flow®, Perio Flow® en Piezon® technieken.

Deze cursus is geaccrediteerd met 4 KRT en KRM punten.

Per persoon € 149,-

Aanmelden

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan