Pijl

Dental Union

PRAKTIJKCASE

 

In de dynamische omgeving van Spaces aan de Vijzelstraat in hartje Amsterdam is Sandra Tanahatoe begin 2015 haar eenmanspraktijk gestart.

Ze is een ondernemende en enthousiaste mondhygiëniste die zich volledig op haar plek voelt tussen flexwerkplekken, reclamestudio’s, webdesigners en andere creatieve ondernemers. “Ik wil dat mijn patiënten met een grote smile mijn praktijk uitlopen. Vanwege hun gezonde en schone gebit, maar ook omdat ze geïnspireerd en enthousiast zijn door de hele beleving hier.”

ECHTE ONDERNEMER
Sandra Tanahatoe (31) rondde in 2010 haar studie aan de ACTA af. Direct daarna ging ze aan de slag bij een algemene tandartspraktijk. Intussen bleef ze aan de ACTA verbonden als docent Kindertandheelkunde. Maar na vier jaar ging het kriebelen. Sandra: “Ik kom uit een echte ondernemersfamilie. Dat ik een eigen praktijk zou starten stond eigenlijk al vanaf het begin vast.”

VLEKKELOZE SAMENWERKING
“Samen met Dental Union en een bevriende architect hebben we de inrichting en indeling ontworpen. Het aantal vierkante meters is beperkt. De inrichting is dan ook erg strak en slim. Ontvangst en wachtruimte deel ik met de andere ondernemers in Spaces, dat werkt prima. Dental Union heeft me geholpen met advies en begeleiding en leverde de behandelunit, meubels en sterilisatieapparatuur. De samenwerking verliep vlekkeloos.”

BRUISENDE OMGEVING
“Je kunt als mondhygiënist in een zelfstandig pand starten of intrekken bij een gezondheidscentrum. Maar ik zocht naar een iets bruisender omgeving. Ik ben op een gegeven moment in gesprek geraakt met de mensen van Spaces in de Vijzelstraat. Dat was niet ingewikkeld – ik woon hier aan de overkant. Het was voor hun voor het eerst dat een zorgprofessional zich meldde, maar ze waren vrijwel direct enthousiast.”

HELEMAAL HAPPY
Voorlopig is de praktijk van Sandra drie dagen in de week geopend: maandag, donderdag en vrijdag. De andere dagen werkt ze ook nog in de algemene praktijk. “Ik ben echt bij nul begonnen: geen patiënten, een lege agenda. Al snel begon het te lopen en inmiddels weten al veel mensen mij te vinden. Ik ben helemaal happy in mijn praktijk en heb hier alle gelegenheid om me verder te ontwikkelen als moderne mondhygienist en ondernemer. “

Terug
Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan