Preventie & cosmetisch

Omdat voorkomen nog steeds beter is dan genezen, staan hieronder de innovaties van onze leveranciers op het gebied van preventie gebundeld, er gebeurt in dit vakgebied meer dan u wellicht vermoedt.
Lijn-zwart-lang
Lees meer

Deze praktijkgerichte hands-on cursus leert u de basisprincipes van professionele gebitsreiniging. Het toepassen van de Supra- en Subgingivale Air Flow, Perio Flow® en Piezon technieken staan hierbij centraal en worden uitgebreid behandeld tijdens deze cursus. Deze cursus is geaccrediteerd door het KRT en het KRM en uitermate geschikt voor tandartsen en mondhygiënisten.
Cursusdata 2016: 10 juni, 9 september en 11 november. Meer informatie

CURSUS

GEBITSREINIGING
NU VOOR

€ 149,-

ACTEON heeft de wereldprimeur: Implant Protect kit voor het bestrijden van peri-implantitis. Vervaardigd uit puur titanium graad 4, kunnen deze vijf ultrasone tips het implantaat reinigen zonder het oppervlak te beschadigen.
Bovendien kunnen deze ultra fijne tips zeer makkelijk tot aan de diepste en smalste windingen van het implantaat komen voor een optimale decontaminatie. Hierdoor wordt, gecombineerd met de perfect gecontroleerde ultrasone trillingen van de NEWTRON technologie, de Implant Protect onmisbaar!
De kit bevat de volgende tips: IP1, IP2L, IP2R, IP3L, IP3R. Meer informatie

ACTIE!

IMPLANT PROTECT KIT

Nu voor maar

€ 399,-

De goede reinigingseigenschappen van Prophy Paste PRO veranderen in zachtaardig polijsten naarmate de partikels kleiner worden, waardoor zowel het verwijderen van aanslag als de laatste polijststap met één en dezelfde pasta gedaan kunnen worden. Hierdoor bespaart u tijd en geld.
Als u start met de polijstpasta is de RDA 20 waardoor effectief verkleuringen verwijderd kunnen worden. Naarmate de behandeling vordert, verlaagt de RDA naar 5 waardoor er op hoogglans gepolijst kan worden aan het eind van de behandeling. Bovendien bevat de polijstpasta een desensitizer die tubili afsluit en gevoeligheid tegengaat. Daarnaast zorgt de fluoride in de polijstpasta ervoor dat cariës tegengegaan wordt. De polijstpasta spettert niet en is verkrijgbaar in tube en single-dose. Meer informatie

ACTIE!

4+1 GRATIS!

  • Alle typen tandenborstels 10 dozijn + 2 dozijn gratis.
  • EasyGrip ragers, verpakkingen van 40, 100 en 200 stuks 5+1 gratis
  • Interdental Cleaners, verpakkingen van 100 en 200 stuks 5+1 gratis
  • Intersticks 10 dozijn + 2 dozijn gratis

 Actie is geldig t/m 4 december 2015.

ACTIE!

PROFITEER NU VAN DE 10+2 EN 5+1 ACTIES!
MAIL NAAR VERKOOP@DENTALUNION.NL OF BEL 030 – 288 88 88.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan