Restauratie (direct)

Hier vindt u alle informatie met betrekking tot de directe restauratie. De hulpmiddelen, de accessoires en de nieuwigheden van de leveranciers, allemaal overzichtelijk onder elkaar!
Lijn-zwart-lang
Lees meer

Op wel vier punten onderscheidt het zich duidelijk van andere glasionomeren:
  • Nadat het materiaal eenvoudig uit de capsule is gedrukt, ontwikkelt het een goede vloeibaarheid voordat dan direct de viscositeit verandert en het minimaal één minuut zonder kleven kan worden gemodelleerd.
  • Snelheid: na een mengtijd van slechts 10 seconden is het zacht en binnen drie minuten na het begin van de applicatie is het gereed voor afwerking.
  • De uithardingstijd bedraagt slechts twee minuten.
  • IonoStar Plus biedt als eerste GIC een met de natuurlijke tand overeenkomende fluorescentie, zodat de esthetiek ook bij restauraties van frontelementen niet wordt aangetast. De extra hoge fluorideafgifte gaat het ontstaan van secundaire cariës tegen.

ACTIE!

REFILL MET 20 CAPS VAN € 46,25 VOOR € 42,95

Clearfil Majesty ES-2 Premium is hét nieuwe Dual-Layering composiet. Een esthetisch composiet waarbij u met vaste kleurcombinaties op eenvoudige wijze en met voorspelbaar resultaat hoogesthetische restauraties maakt. In het front en ook posterieur. U kunt nu een gratis introductiecursus van 45 minuten aanvragen bij u in de praktijk. Op deze manier krijgt u persoonlijk informatie over dit fraaie composiet.

Klik hier om de cursus aan te vragen.

U kunt Clearfil Majesty ES-2 Premium ook meteen bestellen in onze webshop.

ACTIE!

GRATIS INTRODUCTIECURSUS

Een nieuw glasionomeer restauratiemateriaal dat in één stap geplaatst kan worden zonder additionele conditioner en niet plakt aan uw instrument. Geeft gedurende 24 maanden fluoride af, is zelfklevend en zelfuithardend en biedt u eenvoudige toegang tot diepe caviteiten door de smalle applicatietip.
Verkrijgbaar in de kleuren White, A1, A2, A3, A3.5 of A4.

Klik hier voor meer informatie.

DOELGERICHT MET STERK RESULTAAT

Het nieuwe product combineert uitstekende handeling met natuurlijke esthetiek. Dit wordt mogelijk gemaakt door de gepatenteerde SphereTEC™ vul technologie. De spherische vullers zorgen voor uitstekende adaptatie en modelleerbaarheid zonder dat het composiet aan het instrument blijft plakken! Het eenvoudige kleurensysteem dekt de hele VITA®1 range af met slechts vijf kleuren dankzij het kameleon effect.
Het materiaal voldoet ruimschoots aan alle huidige eisen van een modern composiet op het gebied van mechanische sterkte. Dit uit zich in hoge buigsterkte, breukvastheid en weerstand tegen slijtage. Meer informatie

ACTIE!

CERAM.X

Risk-Free

Bulkvul-restauratiemateriaal van hybride glas voor patiënten van jong tot oud. EQUIA Forte is de meest recente innovatie op het gebied van de glasionomeer- en kunstharstechnologieën van GC, waarbij EQUIA Forte Fil en EQUIA Forte Coat elkaar aanvullen. Samen vormen zij een sterk, superieur posterieur bulkvulmateriaal. In vergelijking met andere restauratieve mogelijkheden levert EQUIA Forte aanzienlijke tijdswinst op. Meer informatie

ACTIE!

EQUIA FORTE ORGANIZER KIT
VAN € 232,95
VOOR € 197,45
Tetric EvoFlow® Bulk Fill is een vloeibaar, 4-mm-bulkfill-composietmateriaal voor directe restauraties in het posteriorgebied. Tetric EvoFlow Bulk Fill wordt gebruikt als basale volumevervanging bij het restaureren van caviteiten in klasse I en klasse II. Door de dentine-achtige translucentie is Tetric EvoFlow Bulk Fill geschikt voor het maskeren van verkleuringen van gebitselementen. Het is daarnaast de perfecte aanvulling op het modelleerbare Tetric EvoCeram® Bulk Fill-composiet en vormt een esthetische bulk-fillmethode.
Verkrijgbaar in drie dentine-achtige, universele kleuren. Meer informatie

ACTIE!

PROMOVERPAKKING
TETRIC EVOCERAM + EVOFLOW
VOOR € 187,50
iBOND Universal is de échte universele bonding van Heraeus Kulzer met een revolutionaire formule, ontwikkeld in samenwerking met Europese en Japanse specialisten. Deze allrounder maakt het mogelijk te bonden met composiet, edelmetaal, niet edele metalen, zirkonia en keramiek. Het is geschikt voor alle indicaties, kan met alle bondingtechnieken gebruikt worden en is compatibel met licht-, duaal-, en zelfhardende materialen zonder gebruik van een dual-cure activator. Meer informatie

ACTIE!

INTRODUCTIEAANBIEDING
IBOND UNIVERSAL INTROKIT
VAN € 190,-
VOOR € 128,95
Nu 4+1 gratis op het gehele VOCO assortiment!*
*Wanneer u vijf verschillende VOCO producten naar keuze koopt, ontvangt u van VOCO het vijfde product gratis. Het goedkoopste product wordt u gratis toegestuurd.

ACTIE!

4+1 GRATIS
Gebruik maken van deze actie? Neem dan contact met ons op via verkoop@dentalunion.nl of bel 030 – 288 88 88.
Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan