Pijl

COLOFON

Disclaimer
Deze eTouch is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Dental Union is echter niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie.
Aan de inhoud van deze eTouch kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Alle informatie is onder voorbehoud van fouten. Alle teksten en afbeeldingen in deze eTouch zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.

Heeft u vragen, opmerkingen, suggesties of wensen met betrekking tot de eTouch, dan zijn deze van harte welkom via: etouch@dentalunion.nl
Nieuwegein 030 – 288 88 88
Groningen 050 – 313 33 33
Colofon 2
www.dentalunion.nl

Pijl

Dental Union

VOORWOORD

Geachte relatie,
Voor u ziet u de nieuwe eTouch. Met de overgang naar een nieuwe techniek kan de eTouch nu op ieder apparaat gelezen worden. Of u nu thuis of onderweg bent, u kunt de eTouch altijd lezen. Op uw computer, tablet of mobiel!
Door de vele mogelijkheden van deze nieuwe techniek, hebben we er voor gekozen u meer informatie te bieden dan de productinformatie die u in de eTouch vindt. Op ons magazineplatform vindt u nu ook twee catalogi. In onze nieuwe installatiecatalogus krijgt u een actueel beeld van de apparatuur die Dental Union levert. Doordat de afgelopen jaren is ons servicepakket fors uitgebreid, hebben wij ook onze services gebundeld in een online servicecatalogus. Hierin vindt u alle mogelijkheden die wij u kunnen bieden op het gebied van röntgen, waterkwaliteit en de Service Overeenkomst.
Alle actuele, complete en voor u relevante informatie vindt u dus voortaan op één locatie: magazines.dentalunion.nl.
Ik verwelkom u er graag!

Marc Kastermans

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan