CAD/CAM

Bent u geïnteresseerd in CAD (Computer Aided Design) en/of CAM (Computer Aided Manufacturing) systemen? Er is veel gaande in dit vakgebied en regelmatig worden er nieuwe producten en innovaties gelanceerd. Leer meer over dit boeiende vakgebied hieronder!
Lijn-zwart-lang
Lees meer

Sirona heeft een nieuwe CEREC bus ontworpen! In deze bus ervaart u wat CEREC voor uw praktijk kan betekenen en dat in maar 25 minuten! Het mooiste van alles is: Sirona komt naar u toe!
Vraag hier een bezoek aan voor bij uw praktijk.
Let op: het aantal plekken is beperkt!
De CEREC bus is op maandag 13 juni in de volgende provincies: Noord-Holland, Flevoland, Overijssel, Friesland, Groningen en Drenthe.
Op woensdag 8 juni is de CEREC bus in de provincies Gelderland, Utrecht, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant en Limburg.

Meer informatie

De oven wordt bediend via de 7-inch kleuren touchscreen met een speciaal ontwikkelde bedieningsconcept voor de tandheelkundige praktijk en het beproefde folietoetsenbord. De Programat CS3 beschikt over meer dan 30 individuele programma’s en vooraf ingestelde Ivoclar Vivadent programma’s. Eén daarvan is het Speedprogramma, die IPS e.max CAD-restauraties kristalliseert in minder dan 15 minuten.

Met de gepatenteerde Digital Shade Assistant (DSA), de digitale kleurenwaaier, kunnen gebruikers in een oogwenk de kleurtint bepalen. De beproefde moffeltechnologie QTK zorgt voor een nog homogenere warmteverdeling in de bakruimte. Hierdoor worden optimale bakresultaten bereikt en gaat het verwarmingselement langer mee. Bovendien heeft het nieuwe besturingssysteem van de vacuümpomp een dubbel ventiel, zodat een geluidsarme en energiebesparende werking van de vacuümpomp is gegarandeerd. Meer informatie
Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan