Hygiëne & desinfectie

In iedere praktijk dagelijks aan de orde. Leveranciers informeren u over de laatste stand van zaken.
Lijn-wit
Lees meer

Handen zijn de belangrijkste besmettingsweg. Meer dan 70% van alle infecties wordt veroorzaakt door overdracht van micro-organismen via de handen. Gebruik van handalcohol wordt beschouwd als belangrijkste maatregel om het risico van overdracht van micro-organismen te verminderen. Belangrijk dus om de WIP-richtlijnen goed op te volgen met gebruik van de juiste middelen. Desderman pure en -gel heeft naast een uitstekende en bewezen effectiviteit (geregistreerd bij het CTgB 14436 N), een hoog percentage verzorgende stoffen, hetgeen zeer belangrijk is bij frequent gebruik van handalcohol (voorkomt beschadigingen van de huid). Met de D1 dispenser gebruikt u de handalcohol (en zeep) zonder de dispenser aan te raken (touch free concept).

ACTIE!

NU ALLE DESDERMAN PURE EN -GEL MET 10% KORTING
& D1 DISPENSER MET 25 % KORTING!

waterkwaliteit_ipads

DENTAL UNION EN KALSBEEK INTRODUCEREN:

DE LEGIO.BALL

Lees alles over de LEGIO.ball in onze Servicecatalogus op magazines.dentalunion.nl.
Of stuur voor meer informatie een mail naar: waterkwaliteit@dentalunion.nl.

Voortaan kunt u bij ons ook terecht voor bedrijfskleding! Heel gemakkelijk te bestellen via onze webshop. Liever een passessie bij u in de praktijk? Dat kan ook! Neem hiervoor contact op met ons of met uw vertegenwoordiger.

Pastelli-Nederland is gespecialiseerd in ‘niet alledaagse’ bedrijfskleding:
“Omdat wij graag zien dat iedereen er tijdens het werk leuk uitziet stellen wij hoge eisen aan schorten, jasjes en broeken. Want gemakkelijk in onderhoud en lekker draagbaar is één, er goed uitzien is twee!” Daarnaast is de kleding ook individueel aan te passen met uw eigen naam of logo! Pastelli bedrijfskleding wordt ontworpen en gemaakt in het atelier in Italië, dus hoezo werkkleding? Pure mode!

Praxis Wear is bedrijfskleding met een uitstekende pasvorm, zeer goede kwaliteit stoffen en praktisch in het dragen. Milieu is een belangrijk item bij dit kledingmerk. De kleding past precies in de bedrijfsfilosofie van Praxis Wear: “Klanten een aangename werkdag bezorgen door het dragen van fijne werkkleding met een goede pasvorm!”.

ACTIE!

NU ALLE DESDERMAN PURE MET 10% KORTING
& D1 DISPENSER MET 25 % KORTING!
Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan