Inrichting en apparatuur

Het inrichten van een praktijk of laboratorium begint met een goede oriëntatie. Met onderstaande leveranciers kiest u voor kwaliteit en vakmanschap. Maak een afspraak in onze Dental Experience en laat u uitgebreid informeren.
Lijn-zwart-lang
Lees meer

De Sovereign Classic is ontworpen met ergonomie, comfort en gebruiksgemak in het achterhoofd. De compacte en dunne spittoonzuil maakt deze behandeleenheid de juiste keuze voor elke behandelkamer. De eenheid kan worden uitgevoerd met zes instrumenten en een manueel verstelbare spittoonzuil voor links- of rechtshandig gebruik. De Cobra afzuigarm met Flexy afzuigadapter ondersteunt al uw behandelwensen.

De Sovereign Classic biedt het meest uitgebreide infectiepreventiesysteem op dit moment verkrijgbaar. Periodieke reiniging of continue desinfectie, de keuze is aan u. Alles wat u nodig heeft voor de infectiepreventie is ondergebracht in logisch georganiseerde compartimenten.
Meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze adviseur Willem-Jan Prins. Telefonisch is Willem-Jan te bereiken op telefoonnummer 030 – 281 55 14 of via e-mailadres willem-janprins@dentalunion.nl.

serviceovereenkomst_iphone_ipad

VOORKOM STORING,
KIES SERVICE

Wij bieden u daarvoor een aantrekkelijke Serviceovereenkomst op maat.
Kijk voor meer informatie in onze online Servicecatalogus op magazines.dentalunion.nl.

Efficiënte en compacte behandeleenheid met Intuïtieve bediening. Het tandartsartselement is ook parallel verschuifbaar langs de behandelstoel of als ‘over the patient’ model met hangende slangen leverbaar.
  • Easy Pad bedieningselement voorzien van tiptoetsen
  • Vijf instrumentposities
  • Behandelstoel met Ergomotion gecompenseerde beweging
  • Dubbel scharnierend- of motorisch hoofdsteun
  • Endo/Reciproc lichtmotor met auto Apexlocator
  • Implantmotor
  • Intra-orale camera
Meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze adviseur Willem-Jan Prins. Telefonisch is Willem-Jan te bereiken op telefoonnummer 030 – 281 55 14 of via e-mailadres willem-janprins@dentalunion.nl.
Planmeca Romexis Smile Design zorgt er voor dat u met simpele 2D gezichtsfoto’s ‘smile designs’ kunt maken voor uw patiënten. Het is een zeer gebruiksvriendelijke sofware waarmee het maken van een design u maar enkele minuten kost!
Daarnaast kunt u met Planmeca Romexis Cloud gemakkelijk uw designs doorsturen naar andere specialisten en labs, zodat u gezamelijk het perfecte behandelplan voor uw patiënten op kunt stellen. Ook is het mogelijk om van uw ‘smile design’ een 3D voorstel te maken. U kunt namelijk het bestand gemakkelijk naar Planmeca PlanCAD Easy, Planmeca Romexis 3D Ortho Studio of andere CAD/CAM software exporteren.
Meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze adviseur Erik Baas. Telefonisch is Erik te bereiken op telefoonnummer 030 – 281 55 35 of via e-mailadres erikbaas@dentalunion.nl.
Tandheelkundige diodelasers leveren duidelijke voordelen ten opzichte van conventionele methoden, door littekenvrije wondgenezing en verbeterde kiemreductie. Voor patiënten betekent het gebruik van lasers minder postoperatieve pijn en dus minder behoefte aan medicijnen. Uw praktijk profiteert daar ook van, want tevreden patiënten zijn de beste manier om succes te verzekeren.
De compacte SIROLaser Blue is de eerste tandheelkundige diodelaser met een blauwe, een infrarood én een rode diode. Dit maakt het mogelijk om een reeks van 21 indicaties te dekken. Daardoor biedt de SIROlaser Blue vrijwel oneindige mogelijkheden voor toepassing in uw praktijk.
Maak kennis met laser! In samenwerking met Sirona organiseert Plandent College een informatieochtend waarin u kennis kunt maken met de SIROLaser Blue en deze zelf kunt ervaren. Hier vindt u meer informatie en kunt u zich ook meteen inschrijven.

stralingsbescherming_ipad_imac

IS UW PRAKTIJK BESCHERMD?

Het gebruik van röntgenapparatuur in uw praktijk brengt een aantal verplichtingen met zich mee. Dit leest u in het hoofdstuk Stralingsbescherming van onze online Servicecatalogus op magazines.dentalunion.nl.

De voordelen van de PSPIX op een rij:
  • Compact design en makkelijk toegankelijk: de kleinste fosforscanner op de markt die voldoet aan al uw eisen
  • Beelden in luttele seconden: niet nodig om u te verplaatsen naar een andere kamer voor het scannen van röntgenbeelden
  • Een uniek ‘Click & Scan’ concept, de nieuwe PSPIX is enig in zijn intuïtieve gebruik. Maak uw keuze op het grote touchscreen, plaats het fosforplaatje en laat de PSPIX de rest doen

Meer informatie

ACTIE!

PSPIX VAN € 6.630,- VOOR MAAR € 5.825,-!

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan