Instrumentarium

Innovaties, bekende en onbekendere instrumenten passeren hieronder de revue, evenals leuke aanbiedingen. Niet onbelangrijk, want u werkt er dagelijks mee!
Lijn-zwart-lang
Lees meer

Met deze mechanische periotoom worden veiligheid, precisie en toegankelijkheid gewaarborgd. De reciproke tip die in een verticaal vlak beweegt, zorgt voor het doorsnijden van de vezeltjes van Sharpey op een patiëntvriendelijke manier. De zelfsturende tip volgt het worteloppervlak waardoor schade aan het bot voorkomen wordt. Op deze manier krijgt u optimale toegang tot de moeilijk bereikbare plaatsen. De duurzame titanium tip blijft scherp en glijdt eenvoudig de sulcus in. Meer informatie

ACTIE!

15% KORTING OP DE LUXATOR LX STARTERKIT!

Tegenwoordig is er aandacht voor ergonomie zonder efficiëntie uit het oog te verliezen. Het nieuwe instrument van LM: ErgoSense combineert deze twee eisen. Het belang van een instrument met een goede ergonomische grip is al in vele wetenschappelijke studies aangetoond. Het ErgoSense instrument is de uitkomst van intensieve research en productontwikkeling in samenwerking met behandelaars. ErgoSense heeft een handvat met een grote diameter die zorgt voor comfortabele grip en een verlaging van de aan werk gerelateerde pijn in het spierstelsel. Meer informatie

ACTIE!

5+1 GRATIS BIJ ERGOSENSE INSTRUMENTARIUM!

Colorvue® sondes hebben een gele tip met zwarte markeringen. Daardoor is er een groot contrast met de intraorale structuren die zowel bij natuurlijke dentitie als bij implantaten aanwezig zijn. Bovendien veroorzaakt de kunststof tip geen beschadiging aan het implantaat.

De Implacare II scalers zijn gemaakt van plasteel, een duurzaam, ongevulde kunststof die geen schade aan het implantaat aanricht.

De dunnere werkeinden en het nieuwe design zorgen voor een betere aanpassing van het instrument aan het implantaat, effectievere reiniging zonder schade aan het implantaat aan te richten.

Nu verkrijgbaar in universele tips: Barnhart 5/6, Langer 1/2, Columbia 4R/4L en de H6/H7. Meer informatie

ACTIE!

SET IMPLACARE II EN COLORVUE NU EXTRA VOORDELIG!

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan