Pijl

Dental Union

PLANDENT COLLEGE

Cursusprogramma

TANDHEELKUNDE VOORJAAR 2016

Plandent College biedt u cursussen, centraal georganiseerd, over onderwerpen die u aanspreken. Door de vaak kleine groep deelnemers, is er een prettige, sociale kant  aan deze cursussen, terwijl u tegen geringe kosten wordt bijgeschoold over het onderwerp van uw keuze.

18 maart 2016


WORKSHOP ENAMIC
Tijdens deze workshop worden de volgende onderwerpen behandeld: indicatie & preparatie, adhesive bevestiging, polijsten, inkleuren en glanzen, individualiseren met composiet en verkleven met de TiBase.

Per persoon € 49,-

Aanmelden

1 april 2016


BHV HERHALINGSCURSUS
Heeft u al een keer een BHV basis cursus gevolgd en wilt u zich bijscholen om o.a. de geldigheid van uw BHV diploma te verlengen? Volg dan de BHV herhalingscursus bij Plandent College! Deze cursus is volledig afgestemd op situaties die u binnen de praktijk tegen kunt komen.

Per persoon € 195,-

Aanmelden

7 april 2016


BLEKEN MET OPALESCENCE
Tips, tricks en het allerlaatste nieuws omtrent het bleken van tanden! Deze cursus bestaat uit een lezing over alles wat met bleken te maken heeft en welke voordelen Opalescence u biedt. Na afloop van de lezing is er de mogelijkheid om zelf een bleeklepel te maken en Opalescence zelf te ervaren!

Per persoon € 25,-

Aanmelden

8 april 2016


WORKSHOP SUPRINITY
Tijdens deze workshop worden de volgende onderwerpen behandeld: indicatie & preparatie, adhesieve bevestiging, polijsten, inkleuren en glanzen, individualiseren met composiet en verkleven met de TiBase.

Per persoon € 49,-

Aanmelden

15 april & 4 november 2016


KEURMERKEN & RICHTLIJNEN VERSUS ZORGPLICHT – HOE GA IK ER MEE OM?
Tijdens deze cursus wordt u door Geert Nieboer en Rogier Becker volledig op de hoogte gebracht omtrent het laatste nieuws op gebied van stralingsbescherming, de nieuwe hygiënerichtlijnen en de zorgplicht voor uw patiënten en medewerkers.

Per persoon € 49,-

Aanmelden

15 april en 14 oktober 2016


CURSUS NOODKRONEN MAKEN
Hands-on cursus waarin u leert een noodkroon te vervaardigen en meer te weten komt over de verschillende materialen en de noodzaak van een tijdelijke kroon. Uitermate geschikt voor assistenten.

Per persoon € 49,-

Aanmelden

27 mei 2016


PRAKTIJKVOERING: THE BASICS
Een cursusdag met lezingen en workshops die u helpen bij uw praktijkvoering! Van een workshop over hoe u ergonomisch kunt werken rond de behandelstoel tot een doeltreffend personeelsbeleid in al haar facetten.
Daarnaast volgt u tijdens deze dag een EHBO workshop waarbij u leert de ABCDE en SBAR methodes in praktijk te brengen. Tot slot wordt u op de hoogte gebracht over hoe u uw praktijk kunt certificeren en hoe u een kwaliteitssysteem kan opzetten binnen uw praktijk.

Accreditatie aangevraagd.

Per persoon € 95,-

Aanmelden

2 juni 2016


LEZING: DE SENSE EN NON-SENSE OVER BLEKEN
Tijdens deze lezing krijgt u uitleg over alle ins en outs en de ‘sense en non-sense’ met betrekking tot het bleken van de tanden, de beschikbare methoden en producten. Ook komen de verschillende toepassingsgebieden aan bod en wordt er stilgestaan bij de Europese richtlijnen en diverse wetenschappelijke onderzoeken.

Geaccrediteerd met 2 KRT punten.

Per persoon € 0,-

Aanmelden

3 juni 2016


MONDONDERZOEK & PALPATIETECHNIEKEN
Wilt u ook weten hoe u een belangrijke rol kunt spelen in het vroegtijdig ontdekken van mond- en keelkanker? In deze cursus wordt uitgebreid ingegaan op het extra- en intra-oraal onderzoek d.m.v. observatie, palpatie en het gebruik van de OralID lamp en de Prevo-check.
De cursus bestaat uit een theorie gedeelte en een hands-on gedeelte. Deze 3 uur durende cursus wordt gegeven door Nicole Cardinaal, mondhygiëniste.

Per persoon € 69,-

Aanmelden

10 juni 2016


WORKSHOP KLEURBEPALING
Tijdens deze workshop worden de volgende onderwerpen behandeld: analoge kleurbepalingen, externe invloeden bij analoog kleurbepalen, digitale kleurbepaling en digitale mondfotografie.

Per persoon € 49,-

Aanmelden

10 juni, 9 september en 11 november 2016


GEBITSREINIGING MET AIR FLOW EN PIEZON
Leer de basisprincipes van professionele gebitsreiniging door het toepassen van Supra- en Subgingivale Air Flow®, Perio Flow® en Piezon® technieken.

Deze cursus is geaccrediteerd met 4 KRT en KRM punten.

Per persoon € 149,-

Aanmelden

17 juni 2016


GEBITSBESCHERMER VERVAARDIGEN (PLAYSAFE)
Leer alles over de verschillende soorten gebitsbeschermers en hoe deze te vervaardigen. Tijdens het hands-on gedeelte maakt u zelf een gebitsbeschermer.

Geaccrediteerd door het KTT (kwaliteitsregister tandtechniek) en het ONT met 5,5 KTT/KRTP punt.

Per persoon € 125,-

Aanmelden

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan