Preventie & cosmetisch

Omdat voorkomen nog steeds beter is dan genezen, staan hieronder de innovaties van onze leveranciers op het gebied van preventie gebundeld, er gebeurt in dit vakgebied meer dan u wellicht vermoedt.
Lijn-zwart-lang
Lees meer

Deze praktijkgerichte hands-on cursus leert u de basisprincipes van professionele gebitsreiniging. Het toepassen van de Supra- en Subgingivale Air Flow, Perio Flow® en Piezon technieken staan hierbij centraal en worden uitgebreid behandeld tijdens deze cursus. Deze cursus is geaccrediteerd door het KRT en het KRM en uitermate geschikt voor tandartsen en mondhygiënisten.
Cursusdata 2016: 10 juni, 9 september en 11 november. Meer informatie

CURSUS

GEBITSREINIGING
NU VOOR

€ 149,-

Uniek 3-staps thuisbleeksysteem

De eerste stap is ‘Activate’, een voorbehandeling met Cavex StainLess. Door met deze frisse pasta te poetsen worden de elementen zeer grondig gereinigd. Tevens wordt de pH-waarde van de mond verhoogd, waardoor het bleekproces sneller verloopt. ‘Brightening’ wordt gedaan met behulp van Cavex Bite&White, een bewezen, effectieve en vooral veilige bleekgel. ‘Conditioning’ bestaat uit het ‘baden’ van de gebleekte elementen in Cavex Bite&White ExSense. Deze unieke gel bevat 2% pure hydroxyapatiet. Meer informatie

ACTIE!

4+1 GRATIS!

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan