Tandtechniek

Een vakgebied in beweging waar altijd iets nieuws te ontdekken is. Bent u op zoek naar nieuw meubilair, een tafel of kleingoed? De ontwikkelingen en innovaties vindt u hier!
Lijn-wit
Lees meer

CM LOC staat voor een functioneel, hygiënisch, gebruikers- en patiëntvriendelijke oplossing. Het biedt het speciale voordeel van een breed indicatiegebied dankzij de unieke compensatiemogelijkheid via het abutment. Dankzij dit speciale systeem, kunnen afwijkingen tot 60° (± 30°) gecorrigeerd worden waardoor significant slijtage voorkomen wordt.
Voordelen van CM LOC:
  • Standscorrecties van het implantaat mogelijk tot 60°
  • Spanningsvrij positioneren van de prothese
  • Aantrekkelijke prijs/ kwaliteitsverhouding
Meer informatie
  • COMPACT DESIGN
  • EENVOUDIG EN FUNCTIONEEL
  • GOEDE PRIJS-KWALITEIT VERHOUDING
Het nieuwe metaalkeramieksysteem IPS Style is innovatief: het bevat oxyapatietkristallen. Dergelijke kristallen zijn nooit eerder gebruikt in een tandheelkundig keramisch materiaal!

Oxyapatietkristallen reflecteren invallend licht zeer sterk, waardoor er veel dieptewerking ontstaat. Aangezien het gehalte oxyapatiet van de verschillende materialen varieert (uiteenlopend van opaker- tot incisale materialen), kan de translucentie van de restauratie direct worden gestuurd. In IPS Style bevinden zich ook fluorapatietkristallen. Deze kristallen reflecteren en spreiden invallend licht en zorgen daarmee voor aanzienlijke helderheid. Dit leidt ertoe dat zelfs het opakermateriaal een rol speelt in de licht- en schaduweffecten van de volledige restauratie.
Meer informatie
RUIL UW OUDE MATERIAAL IN EN ONTVANG 30% KORTING OP EEN STARTPAKKET!
Door de combinatie van geselecteerde kleuren hebben tandtechnici tijdens het karakteriseren nu veel individuele vrijheid. De nieuwe, laagsmeltende samenstelling van de glasmaterialen laat baktemperaturen van 710°C en hoger toe en zorgt voor natuurlijk uitziende hoogglansrestauraties, zonder grijze of witte verkleuringen; en dat met maar één keer glansbakken.

IPS Ivocolor is zowel geschikt voor hoog- als laagsmeltende IPS-keramiekmaterialen en zorgt voor zeer esthetische resultaten, ongeacht de warmte-uitzettingscoëfficiënt van het gebruikte keramiekmateriaal. Daardoor hebben tandtechnici voor het individualiseren van perskeramiek, CAD-keramiek, laagopbouwkeramiek of Wieland Zenostar maar één systeem nodig. Meer informatie
RUIL UW OUDE MATERIAAL IN EN ONTVANG 30% KORTING OP EEN STARTPAKKET!
Gebruik van het Biosteam Center draagt bij aan de bescherming van de gezondheid en het milieu. Het apparaat absorbeert namelijk schadelijke producten zoals stof en aerosol die ontstaan tijdens het reinigen van objecten. De stoom die vrijkomt wordt geabsorbeerd en slaat neer tegen de achterzijde van het apparaat en wordt opgevangen in het speciale filter, waar de schadelijke stoffen achterblijven.

Dankzij de heldere verlichting heeft u zeer goed zicht op uw werk. De unit kan met de voetschakelaar of met de hand bediend worden, de afzuiging is geruisloos en de behuizing is van RVS. Meer informatie

ACTIE!

REITEL BIOSTEAM CENTER VAN € 1.839 VOOR € 1.750!
Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan