CAD/CAM

Bent u geïnteresseerd in CAD (Computer Aided Design) en/of CAM (Computer Aided Manufacturing) systemen? Er is veel gaande in dit vakgebied en regelmatig worden er nieuwe producten en innovaties gelanceerd. Leer meer over dit boeiende vakgebied hieronder!
Lijn-zwart-lang
Lees meer

BRILLIANT Crios is een composietblok voor het maken van permanente CAD/CAM restauraties. Het is verkrijgbaar in negen translucente en vier hoog-translucente kleuren in de maten 14 en 12. Het indicatiegebied is inlays, onlays, facings en kronen (op implantaten). Het heeft een hoge buigsterkte en een elasticiteit die gelijk is aan die van dentine. Het materiaal is erg slijtvast en geeft weinig abrasie van de antagonist. Bovendien is het eenvoudig te polijsten en aan te passen of te repareren. Lees hier over de klinische studie

PROBEER NU BRILLIANT CRIOS RISK FREE!

Het Planmeca chairside systeem kenmerkt zich door de mobilitieit van de mondscanner. Doordat deze verbonden is met een laptop is het systeem uitermate geschikt voor praktijken met meerdere kamers, of zelfs locaties!
De design software is een onderdeel van de Planmeca Romexis software en is erg gebruiksvriendelijk. De PlanMill 40 slijpeenheid is uitgevoerd met een automatische freeswisselaar.
Meer informatie? Neem dan contact op met onze CAD/CAM specialist Jan Jaap Meijer. Telefonisch is Jan Jaap te bereiken op telefoonnummer 030 281 55 13 of via e-mailadres janjaapmeijer@dentalunion.nl.
Met Isolite System heeft u totale controle over de orale omgeving! Perfect tijdens CEREC behandelingen. Door het mondstuk van het Isolite System wordt in twee kwadranten tegelijkertijd het werkgebied drooggelegd en dat hands free! Met Isolite System werkt u efficiënter, sneller en mét betrouwbare eindresultaten. Uw patiënt ondervindt het comfort van het Isolite mondstuk; de kaak kan rusten op het bijtblok, de luchtwegen zijn beschermd en de tong wordt aan de kant gehouden.  Daarnaast doet u de behandeling met helder schaduwloos LED licht van binnenuit!

Isolite System kan worden ingebouwd in alle bestaande en nieuwe behandelunits. Dental Union en Matrix-Dental (exclusief distributeur van Isolite System Benelux) hebben de handen in één geslagen, zodat iedere tandarts Isolite System kan ervaren!

MAAK KENNIS MET ISOLITE SYSTEM TIJDENS DE ISOLITE CEREC STAMMTISCH SPECIAL OP 15 SEPTEMBER!

Dit jaar viert het CEREC systeem zijn dertig jarige bestaan. Waar CEREC eerder alleen gebruikt kon worden voor solitaire restauraties, kan het nu de meest voorkomende tandvervangende restauraties chairside maken. Wereldwijd zijn er ondertussen al miljoenen restauraties gemaakt met CEREC en verscheidene studies tonen aan dat een CEREC restauratie niet onderdoet voor een restauratie gemaakt door een technicus, of zelfs, beter is!

CEREC staat voor:
  • Restauraties
  • Implantologie
  • Orthodontie

Het CEREC systeem is te verkrijgen in verschillende configuraties. Zowel voor de beginnende tandarts als de tandarts met een eigen laboratorium is er een geschikte oplossing voor handen.
De oven wordt bediend via de 7-inch kleuren touchscreen met een speciaal ontwikkelde bedieningsconcept voor de tandheelkundige praktijk en het beproefde folietoetsenbord. De Programat CS3 beschikt over meer dan 30 individuele programma’s en vooraf ingestelde Ivoclar Vivadent programma’s. Eén daarvan is het Speedprogramma, die IPS e.max CAD-restauraties kristalliseert in minder dan 15 minuten.

Met de gepatenteerde Digital Shade Assistant (DSA), de digitale kleurenwaaier, kunnen gebruikers in een oogwenk de kleurtint bepalen. De beproefde moffeltechnologie QTK zorgt voor een nog homogenere warmteverdeling in de bakruimte. Hierdoor worden optimale bakresultaten bereikt en gaat het verwarmingselement langer mee. Bovendien heeft het nieuwe besturingssysteem van de vacuümpomp een dubbel ventiel, zodat een geluidsarme en energiebesparende werking van de vacuümpomp is gegarandeerd. Meer informatie
Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan