Endodontie

Een vakgebied dat nog steeds regelmatig nieuwe innovaties kent en doorlopend verder ontwikkeld wordt. Hieronder infomeren de leveranciers u!
Lijn-zwart-lang
Lees meer

X-SMART iQ is een draadloze motor die zowel de roterende als alternerende (reciproke) beweging maakt. Het is een complete oplossing ontwikkeld teneinde meer vrijheid te bieden tijdens het endodontische vormgeven, ter ondersteuning tijdens de endodontische behandeling en om de praktijk voor te bereiden op de toekomst.

De motor is slank en goed gebalanceerd. Zijn rotatiebereik zit tussen 250 en 850 t.p.m. en zijn torsiebereik tussen 0.5 en 5.0 N.cm. Een opgeladen batterij volstaat voor zestien behandelingen. Het miniatuurkopje en de mogelijkheid om het hoekstuk 360° te kunnen draaien biedt een gemakkelijke toegang en uitstekende zichtbaarheid. Het is zeer makkelijk om te wisselen tussen alternerende en roterende beweging.

ACTIE!

X-SMART iQ STARTERKIT WAVE ONE GOLD € 1794,-
X-SMART iQ STARTERKIT PROTAPER NEXT € 1794,-
Calasept® Plus is een zelfuithardend tijdelijk vulmateriaal. Het nieuwe productieproces geeft een consistentie waardoor de calciumhydroxide aangebracht kan worden met een smalle, flexibele plastic naald: de Fexi-naald.

Calasept® Plus dankt zijn effectiviteit aan de hoge concentratie (>41%) calcium ionen. Het droogt niet uit en kan nauwkeurig geappliceerd worden. Meer informatie

ACTIE!

GRATIS CALASEPT TEMP BIJ TWEE VERPAKKINGEN CALASEPT PLUS ÉN 15% KORTING!

De sonische activatie van irrigatievloeistoffen met EDDY™ zorgt voor een bijzonder effectieve reiniging van het wortelkanaal, zonder de beperkingen van ultrasone activatie. Krachtige activatie wordt gerealiseerd met een airscaler met een maximum van 6.000 Hz. De tip is gemaakt van flexibel polyamide dat vriendelijk is voor het dentine, eenvoudig te gebruiken en kosteneffectief is. EDDY is een aanvulling op de endodontische routine, efficiënt en veilig in gebruik.

ACTIE!

STARTERSET (AIRSCALER MET 40 SPOELNAALDEN) VOOR € 1.199,-!

Innovatieve draadloze motor die u in staat stelt mobiel te werken en die simpel in gebruik is. De kracht van de VDW.CONNECT Drive® is met 5 Ncm vergelijkbaar met die van de tafelmodellen. Het apparaat is ontworpen om ergonomisch goed gebalanceerd in de hand te liggen en de kop is klein, waardoor er goed zicht blijft op het werkgebied. U kunt kiezen voor de variant met of zonder ondersteuning van de App via Bluetooth. Meer informatie

Schaf de VDW.CONNECT Drive motor aan en ontvang de Reciproc System Kit gratis. Bevalt het apparaat niet? Mag u het binnen 21 dagen retourneren.

ACTIE!

NO RISK ACTIE VOOR SLECHTS
€ 1.790,-!

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan