Hygiëne & desinfectie

In iedere praktijk dagelijks aan de orde. Leveranciers informeren u over de laatste stand van zaken.
Lijn-wit
Lees meer

DAC Universal
De hygiënestandaard (EN ISO 15883) voor het in- en uitwendig reinigen, desinfecteren, smeren en steriliseren van uw hand- en hoekstukken in één (valideerbare) procesgang van ca. zestien minuten.

Assistina 301 Plus
Reinigt en smeert hoekstukken. De reinigingsvloeistof spoelt de spray-, water- en luchtkanalen en de olie smeert het binnenwerk. Met perslucht wordt de reinigingsvloeistof en de overtollige olie verwijderd. Duur van het onderhoud: 35 seconden. Voor alle gangbare hand- en hoekstukken zijn adapters beschikbaar.

Assistina 3×3
Reinigt (binnen en buitenzijde) en smeert drie hoekstukken. De voordelen: automatische in- en externe reiniging, perfecte smering van de instrumenten, korte cyclus tijden en eenvoudige bediening
Vacuklav 31 B+
Een kwalitatief topfabrikaat van Duitse bodem. Bij de ontwikkeling van Melag autoclaven is bijzonder veel aandacht besteed aan korte bedrijfscycli en een eenvoudige bediening. De Melag autoclaven zijn uit te breiden met een automatische demi-watervoorziening en diverse documentatiemogelijkheden.

Vacuklav 41 B+
De innovatieve dubbelkamer techniek zorgt ervoor dat onverpakt instrumentarium na tien minuten en verpakt instrumentarium na zeventien minuten klaar is voor hergebruik. Voorzien van touchscreen en geïntegreerde documentatiefunctie.

waterkwaliteit_ipads

DENTAL UNION EN KALSBEEK INTRODUCEREN:

DE LEGIO.BALL

Lees alles over de LEGIO.ball in onze Servicecatalogus op magazines.dentalunion.nl.
Of stuur voor meer informatie een mail naar: waterkwaliteit@dentalunion.nl.

Deze innovatie maakt elke waterreinigingsinstallatie 100% effectief en werkt zelfs besparend op het gebied van chemicaliën (dus milieuvriendelijker) en tijd (arbeidskosten)!
De LEGIO.ball voldoet aan alle nationale en internationale eisen, is als ‘medical device class I sterile’ geclassificeerd en is eenvoudig door de technische dienst van uw apparatuurleverancier in te bouwen.

 

Lees meer in onze Servicecatalogus!

VRAAG NU MEER INFORMATIE EN/OF EEN VRIJBLIJVENDE PRIJSOPGAVE AAN!

Dankzij het speciaal ontworpen traysysteem waarin de MELAstore-Trays passen bent u per cyclus in staat om tegelijkertijd tot wel 24 trays te reinigen. Dit is ongeveer 50% meer dan u in een andere thermodesinfector per keer kunt reinigen. Hierdoor bespaart u tijd, gaat het in- en uitladen sneller, wordt de kwaliteit van het gehele proces verbeterd. Bovendien slaat u de instrumenten veilig op waardoor persoonlijke ongelukken voorkomen worden. Daarnaast bespaart u het afval dat veroorzaakt wordt door de sterilisatieverpakkingen.

MEER WETEN? VRAAG DAN MEER INFORMATIE AAN VIA DE ‘MEER INFORMATIE’ KNOP!

Thermodesinfectoren van Miele maken het mogelijk instrumentarium veilig en traceerbaar te reinigen en te desinfecteren. Hierbij gaan ze uiterst behoedzaam met het materiaal om en worden ze aangeraden door toonaangevende fabrikanten.
  • De nieuwe innovatieve circulatiepomp bespaart tijd en biedt de grootst mogelijke efficiency
  • De vernieuwde vormgeving en inrichting van de sproeiers en sproeiarmen zorgen voor een zeer effectieve waterverdeling
  • Geoptimaliseerde aan- en afvoerleidingen zorgen voor een sterk verhoogde druk op de inspuiters, wat zijn effect heeft op de reiniging van hol instrumentarium
  • De naadloos vervaardigde binnenkamer zorgt ervoor dat vuildeeltjes zich niet kunnen hechten
  • Ecodry, na afloop van het programma gaat de deur automatisch open zodra de temperatuur in de spoelruimte onder de 70° komt
Voortaan kunt u bij ons ook terecht voor bedrijfskleding! Heel gemakkelijk te bestellen via onze webshop. Liever een passessie bij u in de praktijk? Dat kan ook! Neem hiervoor contact op met ons of met uw vertegenwoordiger.

Pastelli-Nederland is gespecialiseerd in ‘niet alledaagse’ bedrijfskleding:
“Omdat wij graag zien dat iedereen er tijdens het werk leuk uitziet stellen wij hoge eisen aan schorten, jasjes en broeken. Want gemakkelijk in onderhoud en lekker draagbaar is één, er goed uitzien is twee!” Daarnaast is de kleding ook individueel aan te passen met uw eigen naam of logo! Pastelli bedrijfskleding wordt ontworpen en gemaakt in het atelier in Italië, dus hoezo werkkleding? Pure mode!

Praxis Wear is bedrijfskleding met een uitstekende pasvorm, zeer goede kwaliteit stoffen en praktisch in het dragen. Milieu is een belangrijk item bij dit kledingmerk. De kleding past precies in de bedrijfsfilosofie van Praxis Wear: “Klanten een aangename werkdag bezorgen door het dragen van fijne werkkleding met een goede pasvorm!”.

ACTIE!

NU ALLE DESDERMAN PURE MET 10% KORTING
& D1 DISPENSER MET 25 % KORTING!
Schülke+ introduceert tissues voor reiniging en desinfectie van uw oppervlakken en medische hulpmiddelen.

Uw voordelen:
  • Een goedkoop alternatief voor perfecte reiniging en desinfectie met bewezen effectiviteit.
  •  Met terralin protect reiniging en desinfectie in één handeling met een goede materiaal compatibiliteit (ook op kunststoffen).

N.B.: terralin protect is voorzien van het CE kenmerk alsmede een N-nummer en daarmee geschikt voor de desinfectie van zowel medische hulpmiddelen alsmede algemene oppervlakken.

ACTIE!

10% KORTING OP DE SCHÜLKE+ WIPES EN TERRALIN PROTECT
De Miscea Classic is speciaal ontwikkeld voor hygiënische oplossingen bij het handen wassen in de gezondheidszorg. De Classic is een 100% touch free kraan voor het regelen van warm en koud water met ingebouwde dispensers voor handzeep en desinfectans. Leverbaar in drie modellen: standaard, klein en wandmodel in roestvijstaal en chroom. Alle modellen zijn te leveren in een uitvoering voor vacuümzakken of euroflessen.

 

Nu voor maar €  1.095,-
Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan