Inrichting en apparatuur

Het inrichten van een praktijk of laboratorium begint met een goede oriëntatie. Met onderstaande leveranciers kiest u voor kwaliteit en vakmanschap. Maak een afspraak in onze Dental Experience en laat u uitgebreid informeren.
Lijn-zwart-lang
Lees meer

Planmeca Lumo
De anatomisch ontwikkelde Planmeca Lumo werkstoel is een excellente ergonomische keuze. De soepel roterende wielen en de veelzijdige instelmogelijkheden garanderen een optimale werkpositie voor elke gebruiker. De werkstoel biedt voortreffelijke ondersteuning tijdens lange werkdagen.

Nu voor maar € 750,-

Score Jumper
De zadelkruk heeft een anatomisch gevormd zadel, wat het bekken kantelt en zorgt voor een ontspannen rughouding. Het instelbare Balance mechaniek beweegt mee in de richting van de gebruiker waardoor men als het ware balanceert op de zadelzitting. Deze actieve manier van zitten bevordert de doorbloeding en traint en versterkt de rugspieren.

Leverbaar vanaf € 225,-
Teneo
Haal de toekomst in huis en behandel uw patiënten met het hoogst mogelijke comfort! Met de Teneo kunt u zich volledig toeleggen op het behandelen van uw patiënten.

Sinius CS
Een klasse op zich. Drie mogelijke uitvoeringsvormen, dus voor ieder wat wils. Het Sirona Sinius programma is gebaseerd op jarenlange ervaring in de ergonomie en digitale workflow.

Intego CS
Behandeleenheid met tandartselement met ‘over the patiënt’ vrij te positioneren arm, met naar keuze instrumentpaneel met hangende slangen of in zweepuitvoering en een intuïtieve bediening.

ipad_air_2_installatie_v2

MEER INFORMATIE?

Neem dan gerust contact op met onze adviseur Willem-Jan Prins. Telefonisch is Willem-Jan te bereiken op telefoonnummer 030 – 281 55 14 of via e-mailadres willem-janprins@dentalunion.nl.

Bekijk ook onze online Apparatuurcatalogus op magazines.dentalunion.nl!

Sovereign Classic
De Sovereign Classic is ontworpen met ergonomie, comfort en gebruiksgemak in het achterhoofd. De compacte en dunne spittoonzuil maakt deze behandeleenheid de juiste keuze voor elke behandelkamer.

Compact i Touch
Deze behandeleenheid is voorzien van een geïntegreerd touchdisplay voor een excellent bedieningsgemak en een optimale workflow.

Compact i Classic
Deze kosteneffectieve behandeleenheid is voorzien van alle basisfunctionaliteiten en is de ideale keuze voor de algemene tandheelkunde.

Chair
Deze veelzijdige solo behandelstoel biedt enorme ergonomische voordelen voor zowel gebruiker als patiënt.
Dit nieuwe Freuding Linea concept verbindt compactheid met een estetisch design en functionaliteit. De trend van binnenhuis architectuur, strakke lijnen en een perfecte presentatie komen terug in dit design.

 

Nu voor maar € 4.990,-
De EyeMag loepbrillen van Zeiss zijn intuïtief in gebruik en combineren uitstekend zicht met een elegant design. Hierdoor heeft u een helder beeld van de microstructuren, wat de behandeling van de patiënt ten goede komt. Dit resulteert in een efficiëntere, ergonomische workflow en meer comfort voor de patiënt.
Zeiss biedt een brede selectie loepbrillen aan voor diverse behandeldoeleinden.

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR MEER INFORMATIE EN ONTDEK WELKE EYEMAG BIJ U PAST!

Tandheelkundige diodelasers leveren duidelijke voordelen ten opzichte van conventionele methoden, door littekenvrije wondgenezing en verbeterde kiemreductie. Voor patiënten betekent het gebruik van lasers minder postoperatieve pijn en dus minder behoefte aan medicijnen. Uw praktijk profiteert daar ook van, want tevreden patiënten zijn de beste manier om succes te verzekeren.
De compacte SIROLaser Blue is de eerste tandheelkundige diodelaser met een blauwe, een infrarood én een rode diode. Dit maakt het mogelijk om een reeks van 21 indicaties te dekken. Daardoor biedt de SIROlaser Blue vrijwel oneindige mogelijkheden voor toepassing in uw praktijk.

ERVAAR DE SIROLASER TIJDENS DE SIRONA CEREC STAMMTISCH SPECIAL!

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan