Instrumentarium

Innovaties, bekende en onbekendere instrumenten passeren hieronder de revue, evenals leuke aanbiedingen. Niet onbelangrijk, want u werkt er dagelijks mee!
Lijn-wit-lang
Lees meer

De extractie instrumenten van LM combineren ergonomie, Scandinavisch design en functionaliteit op een unieke manier. Het goed uitgebalanceerde design zorgt ervoor dat de instrumenten makkelijk vast te houden en eenvoudig te roteren zijn. Bovendien beidt het oppervlak van de LM Ergo-Touch een goede, stabiele grip.

Er zijn drie verschillende typen instrumenten:
  • LMLiftOut: luxerende instrumenten voor atraumatische extactie
  • LMSlimLift: luxerende instrumenten voor de zeer nauwe ruimtes
  • LMTwistOut: elevatoren voor extractie met kracht

Meer informatie

ACTIE!

50% KORTING OP HET EERSTE EXTRACTIE-INSTRUMENT

De diamantboren van Meisinger bestaan uit een schacht en een geharde, RVS basis waarop middels het meest moderne gegalvaniseerde proces geselecteerde diamantpartikels gecoat zijn. Dit garandeert een extreem homogeen, veilige diamantcoating met een extreem lange levensduur. Uw resultaten zijn optimaal. Bovendien biedt Meisinger zeven verschillende grofheden in de coating aan:

Dubbele zwarte ring = ultra grof, enkele zwarte ring = supergrof, groene ring = grof, blauwe ring = middelgrof, rode ring = fijn, gele ring = extra fijn, witte ring = ultrafijn.

Meer informatie

ACTIE!

VOOR DE DIAMANTBOREN GELDT:
6 BOREN VOOR DE PRIJS VAN 5!

Op hoogglans gepolijst stalen instrumenten voor het plaatsen en maken van contouren in composiet.

DIN Cassette met CompoSculp instruments bevat:
  • PFIDD1/12: Dietschi CompoSculp #1/2
  • PFIDD3/4: Dietschi Composite 3/4
  • PFIDD5/6: Dietschi Composite  5/6
  • PFIDD7/8: Dietschi Composite  7/8
  • PFIDD9/10: Dietschi Composite 9/10

ACTIE!

ADVIESPRIJS € 230,-
VOOR SLECHTS € 199,-

Wilt u uw hand- en hoekstukken vervangen of het aantal uitbreiden? Profiteer dan nu van de hand- en hoekstukken mania! Hoge kortingen bij aanschaf van drie hand- of hoekstukken of turbines! U kunt kiezen uit de T1 en T2 lijn en de turbines.
T1 – Premium klasse
Ergonomie wordt merkbaar als u niets merkt.
T2 – Comfort klasse
Kwaliteit komt onder handbereik als Sirona het in uw hand legt

ACTIE!

PROFITEER NU VAN DE HOGE KORTINGEN!

Peri-implantitis, de voornaamste oorzaak van implantaat verlies. ACTEON heeft als wereldprimeur de kit ImplantProtect voor het bestrijden van peri-implantitis op de markt gebracht. Vervaardigd uit  puur titanium (graad 4), kunnen deze vijf ultrasone tips het implantaat reinigen zonder het oppervlak te beschadigen. Daarbovenop kunnen deze ultra fijne tips zeer makkelijk tot aan de diepste en smalste windingen van het implantaat komen voor een optimale decontaminatie.
Dit gecombineerd met de perfect gecontroleerde ultrasone trillingen van de NEWTRON technologie wordt de ImplantProtect uw bondgenoot voor een lange termijn succes van implantaatbehandelingen.

ACTIE!

IMPLANTPROTECT KIT VAN € 610,- VOOR € 399,-!

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan