etouch12_planmeca tour_headeretouch12_planmeca tour_header_tekst

Planmeca Oy, Finland nodigt u uit voor de Digital perfection anniversary tour!
De Planmeca groep maakt al jaren achtereen een sterke groei door en loopt voorop in de dentale branche. Mede dankzij de input van trouwe gebruikers zijn wij in staat om onze producten te blijven verbeteren. Daarnaast investeren wij continu in de nieuwste digitale technologie, met als resultaat: een breed scala Planmeca producten die hun tijd ver vooruit zijn.
Omdat wij onze kennis graag met u delen, nodig ik u en uw collegae namens Planmeca OY uit voor de ‘Planmeca Digital perfection anniversary tour’ van 25 tot 28 augustus in Helsinki, Finland. De tour biedt u een unieke gelegenheid om op ontspannen wijze kennis te maken met onze producten en specialisten via presentaties, hands-on trainingen en natuurlijk een rondleiding door de fabriek.

Bekijk hier het programma.

Omdat Planmeca dit jaar 45 jaar bestaat, krijgt de tour een speciaal tintje en kunt u tijdens uw verblijf in Finland direct gebruik maken van verschillende jubileumaanbiedingen.
Bent u geïnteresseerd in het veelzijdige Planmeca programma maar heeft u niet direct tijd voor een trip naar Finland? Dan bent u natuurlijk ook van harte welkom in de Dental Experience van Dental Union te Nieuwegein en/of Groningen. Hier kunt u het veelzijdige Planmeca productenscala in alle rust en geheel vrijblijvend bekijken en ervaren. Geeft u voorkeur aan een bezoek aan uw praktijk? Neem dan s.v.p. contact op via 030 – 288 88 88 of mail naar installatie@dentalunion.nl.
Wij ontmoeten u graag in Helsinki, of in de Dental Experience van Dental Union in Nieuwegein of Groningen.

Met vriendelijke groet,

Heikki Kyöstilä
President Planmeca Oy
Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan