Directe restauratie

Hier vindt u alle informatie met betrekking tot de directe restauratie. De hulpmiddelen, de accessoires en de nieuwigheden van de leveranciers, allemaal overzichtelijk onder elkaar!
Lijn-zwart-lang
Lees meer

Het nieuwe product combineert uitstekende handling met natuurlijke esthetiek. Dit wordt mogelijk gemaakt door de gepatenteerde SphereTEC vultechnologie. De spherische vullers zorgen voor uitstekende adaptatie en modelleerbaarheid, zonder dat het composiet aan het instrument blijft plakken! Het eenvoudige kleurensysteem dekt de hele VITA range af met slechts vijf kleuren, dankzij het kameleon effect.

Het nieuwe Ceram.X is verkrijgbaar in vijf universele CLOUD kleuren A1 tot A4. Ook deze kleuren dekken het hele VITA schema af en zorgen voor hoogesthetische klinische resultaten dankzij het kameleoneffect. De zeer fijne glasvullers maken eenvoudig polijsten en uitstekende glans mogelijk, wat bijdraagt aan de natuurlijke esthetiek.

ACTIE!

TEST CERAM.X NU GRATIS OF PROBEER RISK-FREE!

Deze bonding hecht aan alle oppervlakken, is ideaal voor zowel uw directe als indirecte indicaties en geschikt voor alle applicatietechnieken.

Uw voordelen:
  • Snelle verwerkingstijd, u hoeft slechts één laag aan te brengen
  • Zeer hoge hechtsterkte
  • Eenvoudige dosering met één hand
  • Hoeft niet gekoeld bewaard te worden
  • Geschikt voor alle indicaties, materialen en applicatietechnieken

Meer informatie

ACTIE!

BIJ 2 FLESJES EEN REFILL FILTEK BULK FILL POSTERIOR GRATIS!
Ionolux is een lichthardend glasionomeervulmateriaal, dat de voordelen van glasionomeermateriaal en composiet in zich verenigd. Zo kenmerkt Ionolux zich onder andere door een verwerkingstijd die door de tandarts via de inzet van een polymerisatielamp individueel kan worden bepaald. Ionolux kan snel worden aangebracht en is eenvoudig modelleerbaar. Ionolux kan eenvoudig worden gepolijst, is biocompatibel en geeft fluoride af. Het beproefde Ionolux is in de nieuwe, zeer praktische VOCO applicatiecapsule verkrijgbaar. Meer informatie

ACTIE!

PROFITEER NU VAN DE 2+1 ACTIE!

Dit zeer geavanceerde composiet is geschikt voor anterior- en posteriorrestauraties en biedt de juiste mix van eenvoudige en praktische hantering, uitstekende aanpassing aan naburige elementen en lang aanhoudende glans. Met de complete kit, kunt u op een voordelige manier het composiet proberen.
Inhoud van de kit is:
  • 30x BRILLIANT EverGlow tips à 0,2gr. (10 x A1/B1, A2/B2 en A3/D3),
  • 1x One Coat 7 Universal 5ml,
  • 50x borstels zwart
  • 2x DIATECH ShapeGuard voor composiet (1x prepolish, 1x hoogglans)

ACTIE!

INTRODUCTIE-ACTIE VAN € 213,75 VOOR € 118,95!

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan