Tandtechniek

Een vakgebied in beweging waar altijd iets nieuws te ontdekken is. Bent u op zoek naar nieuw meubilair, een tafel of kleingoed? De ontwikkelingen en innovaties vindt u hier!
Lijn-wit
Lees meer

Als u matrijzen zoekt die over verankeringen passen, zijn deze producten van Cendres + Métaux een kwalitatieve en nu extra voordelige keuze!

Meer informatie

ACTIE!

NU 10 + 1 GRATIS!

Het PE-kleuren-systeem voldoet nog steeds aan de hoge esthetische eisen van klanten voor volledige protheses. Maar ook partiële prothesen, vereisen een opvallend levensechte gelaagdheid voor een harmonieuze integratie van de restauratie in de gebitsprothese en in de mond. De succesvolle PE-tinten en de uitstekende PE-lagen zijn uniek in hun soort te noemen. Meer informatie

ACTIE!

NU TOT 20% KORTING!

Bel 030 – 281 55 40 of mail naar tandtechniek@dentalunion.nl om gebruik te maken van deze actie.

Dit gingivakleurige composiet op basis van het multifunctionele Methacrylaat is uw specialist als het gaat om directe harde rebasing als aanpassing op veranderingen van de slijmvliezen en een betere retentie door stabilisering van de retentie elementen (pick-up techniek). LuxaPick-up is zeer biocompatibel, bevat geen MMA of peroxide. Het zorgt voor een spanningsvrije verbinding en wordt chairside gebruikt.

BESTEL NU IN ONZE WEBSHOP!

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan