CAD/CAM

Bent u geïnteresseerd in CAD (Computer Aided Design) en/of CAM (Computer Aided Manufacturing) systemen? Er is veel gaande in dit vakgebied en regelmatig worden er nieuwe producten en innovaties gelanceerd. Leer meer over dit boeiende vakgebied hieronder!
Lijn-zwart-lang
Lees meer

Het Planmeca chairside systeem kenmerkt zich door de mobilitieit van de mondscanner. Doordat deze verbonden is met een laptop is het systeem uitermate geschikt voor praktijken met meerdere kamers, of zelfs locaties!
De design software is een onderdeel van de Planmeca Romexis software en is erg gebruiksvriendelijk. De PlanMill 40 slijpeenheid is uitgevoerd met een automatische freeswisselaar.
Meer informatie? Neem dan contact op met onze CAD/CAM specialist Jan Jaap Meijer. Telefonisch is Jan Jaap te bereiken op telefoonnummer 030 281 55 13 of via e-mailadres janjaapmeijer@dentalunion.nl.
Ongeëvenaarde handeling, poedervrij scannen en precieze 3D-beelden in natuurlijke kleur. De CEREC Omnicam is een uniek multi talent en een sensatie in de CAD/CAM cameramarkt.
Met Isolite System heeft u totale controle over de orale omgeving! Door het mondstuk van het Isolite System wordt in twee kwadranten tegelijkertijd het werkgebied drooggelegd en dat hands free! Met Isolite System werkt u efficiënter, sneller en mét betrouwbare eindresultaten. Uw patiënt ondervindt het comfort van het Isolite mondstuk; de kaak kan rusten op het bijtblok, de luchtwegen zijn beschermd en de tong wordt aan de kant gehouden. Daarnaast doet u de behandeling met helder schaduwloos LED licht van binnenuit!

Isolite System kan worden ingebouwd in alle bestaande en nieuwe behandelunits. Dental Union en Matrix-Dental (exclusief distributeur van Isolite System Benelux) hebben de handen ineen geslagen, zodat iedere tandarts Isolite System kan ervaren!
Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan