introductiepagina_glansje_v3

Glansje, het sprookje dat een droom doet uitkomen

“Een mooi en glanzend gebit is mooi en belangrijk voor de gezondheid. Je kunt niet vroeg genoeg beginnen dit duidelijk te maken aan kinderen”. Dit was de gedachte van Raoul Trentelman, directeur van JTV Mondzorg voor Kids.

Na de jarenlange intensieve samenwerking tussen JTV en Dental Union was het logisch dat Raoul ons benaderde om hem te helpen zijn droom te verwezenlijken: Een sprookje schrijven -natuurlijk met een prinses in de hoofdrol: Glansje- om kinderen op een leuke manier te wijzen op het belang van goede mondzorg.
Wij zijn trots hier een bijdrage te kunnen leveren aan dit project. En dat kunt u ook!

Wat nog maar een paar maanden geleden begon met het eerste sprookje ‘De taarten van Glansrijk’, is inmiddels uitgeroeid tot een reeks van zes sprookjes, inclusief een speciale Sinterklaaseditie, en een compleet lespakket voor basisscholen. Allemaal om kinderen van twee tot acht jaar op een leuke manier te wijzen op het belang van goed poetsen.

De volgende stap is het verder verspreiden van Glansje. Dit gebeurt via scholen, kinderopvangcentra en via tandartspraktijken. Wilt u ook bijdragen aan het groeiende succes van Glansje? Bestel dan uw exemplaren van de Glansje boeken (tegen kostprijs) op www.glansje.nl en bied deze aan, aan uw kleinste patiëntjes en hun ouders. Zij zullen het absoluut waarderen en u draagt direct bij aan een betere mondzorg voor kinderen in heel Nederland.

jtv_etouch_afb_7_raoel-trentelman
Raoul Trentelman, directeur JTV Mondzorg voor Kids

glansje Glansje

de-draak De draak

tom Tom

tandenfee De tanden-fee

glansje-4 Koningin Karlijn

glansje-v2

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan