Hygiëne & desinfectie

In iedere praktijk dagelijks aan de orde. Leveranciers informeren u over de laatste stand van zaken.
Lijn-wit
Lees meer

De hygiënestandaard (EN ISO 15883) voor het in- en uitwendig reinigen, desinfecteren, smeren en steriliseren van uw hand- en hoekstukken in één (valideerbare) procesgang van ca. zestien minuten. Met een additionele Flex-deksel kunt u tevens uw tandsteenverwijdertips en meerfunctiespuitkanules in de DAC Universal steriliseren.
Vacuklav 31 B+
Een kwalitatief topfabrikaat van Duitse bodem. Bij de ontwikkeling van Melag autoclaven is bijzonder veel aandacht besteed aan korte bedrijfscycli en een eenvoudige bediening. De Melag autoclaven zijn uit te breiden met een automatische demi-watervoorziening en diverse documentatiemogelijkheden.

Vacuklav 41 B+
De innovatieve dubbelkamer techniek zorgt ervoor dat onverpakt instrumentarium na tien minuten en verpakt instrumentarium na zeventien minuten klaar is voor hergebruik. Voorzien van touchscreen en geïntegreerde documentatiefunctie.

waterkwaliteit_ipads

DENTAL UNION EN KALSBEEK INTRODUCEREN:

DE LEGIO.BALL

Lees alles over de LEGIO.ball in onze Servicecatalogus op magazines.dentalunion.nl.
Of stuur voor meer informatie een mail naar: waterkwaliteit@dentalunion.nl.

Als wereldwijde marktleider van infectiepreventie wil Melag u het beste apparaat leveren, uw reinigingsproces verbeteren en u tijd besparen. Ze hebben hun jarenlange ervaringen met autoclaven gebruikt om de MELAtherm te ontwikkelen.
De MELAtherm 10 is een veelzijdige thermodesinfector dat in de basisuitvoering al zeer compleet is:
  • Actief drogen, voor het behoud van uw instrumentarium
  • Geïntegreerde documentatie, via een CF kaart of netwerk
  • Geïntegreerde meetmodule, voor economische metingen en grondige reiniging
  • Geïntegreerde opslag van de benodigde chemie, waardoor het op een ruimtebesparende en ergonomische manier opgeslagen kan worden

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN ADVIES OP MAAT!

De Miscea Classic is speciaal ontwikkeld voor hygiënische oplossingen bij het handen wassen in de gezondheidszorg. De Classic is een 100% touch free kraan voor het regelen van warm en koud water met ingebouwde dispensers voor handzeep en desinfectans. Leverbaar in drie modellen: standaard, klein en wandmodel in roestvijstaal en chroom. Alle modellen zijn te leveren in een uitvoering voor vacuümzakken of euroflessen.

 

Nu voor maar €  1.095,-
Voortaan kunt u bij ons ook terecht voor bedrijfskleding! Heel gemakkelijk te bestellen via onze webshop. Liever een passessie bij u in de praktijk? Dat kan ook! Neem hiervoor contact op met ons of met uw vertegenwoordiger.

Pastelli-Nederland is gespecialiseerd in ‘niet alledaagse’ bedrijfskleding:
“Omdat wij graag zien dat iedereen er tijdens het werk leuk uitziet stellen wij hoge eisen aan schorten, jasjes en broeken. Want gemakkelijk in onderhoud en lekker draagbaar is één, er goed uitzien is twee!” Daarnaast is de kleding ook individueel aan te passen met uw eigen naam of logo! Pastelli bedrijfskleding wordt ontworpen en gemaakt in het atelier in Italië, dus hoezo werkkleding? Pure mode!

Praxis Wear is bedrijfskleding met een uitstekende pasvorm, zeer goede kwaliteit stoffen en praktisch in het dragen. Milieu is een belangrijk item bij dit kledingmerk. De kleding past precies in de bedrijfsfilosofie van Praxis Wear: “Klanten een aangename werkdag bezorgen door het dragen van fijne werkkleding met een goede pasvorm!”.
Dankzij het speciaal ontworpen traysysteem waarin de MELAstore-Trays passen bent u per cyclus in staat om tegelijkertijd tot wel 24 trays te reinigen. Dit is ongeveer 50% meer dan u in een andere thermodesinfector per keer kunt reinigen. Hierdoor bespaart u tijd, gaat het in- en uitladen sneller, wordt de kwaliteit van het gehele proces verbeterd. Bovendien slaat u de instrumenten veilig op waardoor persoonlijke ongelukken voorkomen worden. Daarnaast bespaart u het afval dat veroorzaakt wordt door de sterilisatieverpakkingen.

MEER WETEN? VRAAG DAN MEER INFORMATIE AAN VIA DE ‘MEER INFORMATIE’ KNOP!

Handen zijn de belangrijkste besmettingsweg. Meer dan 70% van alle infecties wordt veroorzaakt door overdracht van micro-organismen via de handen. Gebruik van handalcohol wordt beschouwd als belangrijkste maatregel om het risico van overdracht van micro-organismen te verminderen. Belangrijk dus om de WIP-richtlijnen goed op te volgen met gebruik van de juiste middelen.

Desderman pure heeft naast een uitstekende en bewezen effectiviteit (geregistreerd bij het CTgB 14436 N), een hoog percentage verzorgende stoffen, hetgeen zeer belangrijk is bij frequent gebruik van handalcohol (voorkomt beschadigingen van de huid). Met de D1 dispenser gebruikt u de handalcohol (en zeep) zonder de dispenser aan te raken (touch free concept). Naast handalcohol levert schülke+ ook uitstekende handzepen en verzorgende producten.

ACTIE!

10% KORTING OP ALLE HANDPRODUCTEN

Deze schülke+ producten zijn bedoeld en goedgekeurd voor gebruik in de thermodesinfectoren van bijvoorbeeld Miele en Melag.

thermodent alka clean is een mild alkalische instrumentenreiniger met goede reinigingseigenschappen, materiaalvriendelijk en ook geschikt voor hand- en hoekstukken. Gebruiksconcentratie 0,5% (5ml/L).

thermodent neutralizer is een neutralisator op basis van citroenzuur ter voorkoming van kalkaanslag. Gebruiksconcentratie 0,1 – 0,2% (1 – 2ml/L).

thermodent clear is een spoelmiddel voor snelle opdroging ter voorkoming van vlekken. Gebruiksconcentratie 0,02 – 0,06%.

Gebruik chemie altijd zorgvuldig en lees de gebruiksaanwijzing voor gebruik.

ACTIE!

10% KORTING OP DE GEHELE THERMODENT RANGE
Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan