Inrichting en apparatuur

Het inrichten van een praktijk of laboratorium begint met een goede oriëntatie. Met onderstaande leveranciers kiest u voor kwaliteit en vakmanschap. Maak een afspraak in onze Dental Experience en laat u uitgebreid informeren.
Lijn-zwart-lang
Lees meer

Classic instrumentenmeubel
Groots ingekocht en dus extra gunstig geprijsd, een kwalitatief hoogwaardig Duits instrumentenmeubel.
Uitvoering:
 • front Edelweiss hoogglans
 • incl. lade-inzetten
 • volkern werkblad
 • porseleinen spoelbak

Linea
Dit nieuwe Freuding Linea concept verbindt compactheid met een estetisch design en functionaliteit. De trend van binnenhuis architectuur, strakke lijnen en een perfecte presentatie komen terug in dit design.
Eonis 22″ of 24″ is een scherm dat speciaal is ontworpen voor specialisten in de gezondheidszorg. Het combineert een consistente beeldkwaliteit met een aantrekkelijk, veelzijdig ontwerp. De witte versie beschikt over een glazen paneel en is volledig afgesloten, waardoor het uitzonderlijk goed te reinigen is, zelfs met 70% alcohol reinigingsmiddelen.

Volledig reinigbaar ontwerp
De Eonis heeft gehard glas en bedekte kabels, waardoor het veilig te gebruiken is in een klinische omgeving. Op plaatsen waar de infectiecontrole belangrijk is, is de witte uitvoering is de beste keuze. De meerdere montagemogelijkheden en aansluitingen kenmerken het slimme ontwerp van de Eonis display.

Leverbaar als tafelmodel of te monteren aan operatielamppaal.
De Power Tower Silence combineert de opstelling van een compressor met droge luchtinstallatie en een afzuigsysteem in één enkele geluidsreducerende behuizing. Dit maakt een flexibele en ruimte besparende opstelling mogelijk, waar dan ook in uw praktijk. Het benodigde vloeroppervlak bedraagt slechts 0,3 – 0,4m².

U heeft de keuze uit een zogenaamd ‘nat’ of ‘droog’ afzuigsysteem.

Vraag naar een aanbieding op maat toegesneden op uw praktijksituatie.
De Sovereign Classic is ontworpen met ergonomie, comfort en gebruiksgemak in het achterhoofd. De compacte en dunne spittoonzuil maakt deze behandeleenheid de juiste keuze voor elke behandelkamer. De eenheid kan worden uitgevoerd met zes instrumenten en een manueel verstelbare spittoonzuil voor links- of rechtshandig gebruik. De Cobra afzuigarm met Flexy afzuigadapter ondersteunt al uw behandelwensen.

De Sovereign Classic biedt het meest uitgebreide infectiepreventiesysteem op dit moment verkrijgbaar. Periodieke reiniging of continue desinfectie, de keuze is aan u. Alles wat u nodig heeft voor de infectiepreventie is ondergebracht in logisch georganiseerde compartimenten.
Meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze adviseur Willem-Jan Prins. Telefonisch is Willem-Jan te bereiken op telefoonnummer 030 – 281 55 14 of via e-mailadres willem-janprins@dentalunion.nl.

ipad_air_2_installatie_v2

MEER INFORMATIE?

Neem dan gerust contact op met onze adviseur Willem-Jan Prins. Telefonisch is Willem-Jan te bereiken op telefoonnummer 030 – 281 55 14 of via e-mailadres willem-janprins@dentalunion.nl.

Bekijk ook onze online Apparatuurcatalogus op magazines.dentalunion.nl!

Volledig autonome rijdbare behandeleenheid. Alle verzorgingscomponeneten zijn in het apparaat opgenomen, u heeft alleen een wandcontactdoos nodig.
 • olievrije compressor
 • edelstalen watertanks
 • programmakeuze middels voetschakelaar
 • steriliseerbare instrumentenhouders
 • Corian bovenblad
 • gepoedercoate stalen behuizing in kleur wit of zilver metallic naar keuze
Voel u prettiger en energieker door het toepassen van een juiste verlichting. Door een optimale verlichting in uw praktijkkamer blijft u fit en alert.
 • armatuur in u-vorm met 2x4x35 en 4×28 watt, volspectrum T5-fluorescentiebuizen
 • directe en indirecte verlichting
 • voorzien van spiegeloptiek en aluraster en energiezuinig elektronisch voorschakelapparaat
 • volledig afgeschermd tegen EM-velden en elk leverbaar in iedere gewenste RAL-kleur
 • afmetingen (lxbxh): 1550/1250 x 270 x 50 mm.
 • montage: afhangen met staalkabels
ECCO
ECCO! heeft een jonge en trendy look, maar vergis u niet. De kwaliteit en betrouwbaarheid zijn die van een high-end product: hoogwaardige materialen, perfecte details, standaard soft closing systeem, anti-stof verzegelingen… Gewaarborgd door Dental Art!

Wish 50B
Modulaire oplossing voor uw disposables. Dit praktische, stijlvolle en kleurrijke meubelstuk is een aanvulling voor uw behandelkamer. De dispensers zijn inwendig verplaatsbaar en worden aangeduid met een duidelijk zichtbaar symbool.
Dürr Dental is al vijftig jaar dé leverancier van compressoren voor de tandheelkundige professie.
Het uiterlijk van de machines straalt kwaliteit en technisch ontwerp uit. In 1965 heeft Dürr Dental de eerste olievrije compressor ontwikkeld wat sindsdien de technische standaard is geworden.

Dit is wat telt:
 • Dubbele wand en/of geluidsisolatie aanbrengen in de wanden en het plafond
 • Meer dan vijftig jaar ervaring
 • Ontwikkelaar van olievrije dentale compressoren
 • Antibacteriële tankcoating
 • 100% gebruik mogelijk
 • Meest recente membraan luchtdroogtechniek toegepast
Sinius CS
Een klasse op zich. Drie mogelijke uitvoeringsvormen, dus voor ieder wat wils. Het Sirona Sinius programma is gebaseerd op jarenlange ervaring in de ergonomie en digitale workflow.

Intego CS
Behandeleenheid met tandartselement met ‘over the patiënt’ vrij te positioneren arm, met naar keuze instrumentpaneel met hangende slangen of in zweepuitvoering en een intuïtieve bediening. Nu ook leverbaar als Turn (links- rechts) versie.
Deze operatielamp beschikt over een zogenaamde dental modus, in deze bedrijfsmodus wordt de buitenste rij LED’s uitgeschakeld en vormt het middelste segment een ovaalvormig lichtveld om de mondholte uit te lichten. De verlichtingssterkte van maximaal 40.000 lux kan elektronisch worden geregeld. De lichttechnische eigenschappen voldoen aan de DIN EN ISO 9680 (tandheelkundige behandellampen). De lamp is optioneel te voorzien van een composietmodus.
De voordelen van de PSPIX op een rij:
 • Compact design en makkelijk toegankelijk: de kleinste fosforscanner op de markt die voldoet aan al uw eisen
 • Beelden in luttele seconden: niet nodig om u te verplaatsen naar een andere kamer voor het scannen van röntgenbeelden
 • Een uniek ‘Click & Scan’ concept, de nieuwe PSPIX is enig in zijn intuïtieve gebruik. Maak uw keuze op het grote touchscreen, plaats het fosforplaatje en laat de PSPIX de rest doen

Meer informatie

ACTIE!

PSPIX VAN € 6.630,- VOOR MAAR € 5.825,-!

Bluephase Style biedt een lichtsterkte van 1.100 mW/cm2 en een compacte en ergonomische vorm die zowel bij vrouwen als mannen zeer goed in de hand ligt. Hij heeft een Polywave-LED met breedbandspectrum van 385 tot 515 nm, vergelijkbaar met halogeen en is daarmee geschikt voor alle materialen. Dankzij de 10 mm. lichtgeleider heeft hij een groot behandeloppervlak. Door de verkorte lichtgeleider kunnen alle oppervlakken van tanden en kiezen kunnen goed worden bereikt, zonder dat de mond extreem moet worden geopend. De lamp is voorzien van een Click & Cure-kabelaansluitfunctie voor batterij-onafhankelijke bediening in geval van nood.

Bluephase Style is verkrijgbaar in drie kleuren (grijs, pink en blue).

ACTIE!

€ 150,- KORTING BIJ INRUIL VAN UW OUDE LAMP OF 2+1 GRATIS!

De OraVue intra-orale camera biedt betaalbare beelden van een hoge kwaliteit voor elke praktijk. Patiëntenvoorlichting wordt duidelijker als de kracht van beelden gebruikt wordt. Met slechts één knop legt u de scherpe, kristalheldere beelden vast van zowel een solitair element als van de gehele tandboog. Vervolgens kunnen deze beelden opgeslagen worden in de digitale patiëntenkaart, uitgeprint of gemaild worden.
De camera is zeer duurzaam en heeft één jaar garantie. Integratie van de camerabeelden in de patiëntensoftware is eenvoudig zelf uit te voeren met behulp van de bijgeleverde instructies. De camera is voorzien van een USB-aansluiting voor de verbinding met de computer.

ACTIE!

INTRODUCTIEPRIJS: € 599,-!

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan