Instrumentarium

Innovaties, bekende en onbekendere instrumenten passeren hieronder de revue, evenals leuke aanbiedingen. Niet onbelangrijk, want u werkt er dagelijks mee!
Lijn-wit-lang
Lees meer

Wilt u uw hand- en hoekstukken vervangen of het aantal uitbreiden? Profiteer dan nu van de hand- en hoekstukken mania! Hoge kortingen bij aanschaf van drie hand- of hoekstukken of turbines! U kunt kiezen uit de T1 en T2 lijn en de turbines.
T1 – Premium klasse
Ergonomie wordt merkbaar als u niets merkt.
T2 – Comfort klasse
Kwaliteit komt onder handbereik als Sirona het in uw hand legt

ACTIE!

PROFITEER NU VAN DE HOGE KORTINGEN!

De Sopira Citoject is al >30 jaar dé injectiespuit voor intraligamentaire anesthesie. Verkrijgbaar in RVS en lichtmetaal. Perfect uitgebalanceerd voor onovertroffen controle en nauwkeurig toedienen van de anesthesievloeistof. Het ergonomische pen-design ligt prettig in de hand en schrikt kinderen minder af dan traditionele injectiespuiten. Intraligamentaire anesthesie is minder belastend voor het hart en de bloedsomloop en is daarom geschikt voor risicopatiënten.

Combineer de Sopira Citoject met speciale naalden met een korte bevel. Hiermee vermindert u het risico op naaldbreuk en weefselbeschadiging.
Meer informatie

ACTIE!

4 DOZEN FREE FLOW NAALDEN 30G, 12MM GRATIS BIJ AANKOOP VAN EEN CITOJECT OF CITOJECT RVS

Dankzij de uitgekiende metaallegering, warmtebehandeling en lage-temperatuur techniek van de EverEdge technologie blijven de scalers en curettes van Hu-Friedy tot 50% langer scherp. Naast langdurige scherpte is ook het gewicht van het instrument lager dan van de meeste anderen. Dit zorgt voor minder belasting van de handen. Dankzij de grip op het instrument liggen de handvatten prettig in de hand.

Test het nu zelf tegen een aangename prijs!

ACTIE!

10 INSTRUMENTEN VAN € 495,- VOOR € 299,-!
BEL 030 – 288 55 50 OM UW ASSORTIMENT SAMEN TE STELLEN OF VERSTUUR DIT FORMULIER.
 De nieuwe instrumenten van LM hebben een micromembraan coating waardoor ze compleet slijpvrij zijn. De coating is gemaakt middels een ultramoderne ‘Physical Vapor Deposition’, waardoor de instrumenten vlijmscherp, extreem hard en toch glad en zeer licht zijn. Behandelaars ervaren het plezier van volledige controle, verbeterd tactiel gevoel terwijl tandsteen verwijderd wordt in plaats van het dat het breekt. Verder hebben de instrumenten natuurlijk de befaamde optimale LM ergonomie.

ACTIE!

INTRODUCTIE ACTIE VAN € 55,99
VOOR SLECHTS € 49,95

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan