Preventie & cosmetisch

Omdat voorkomen nog steeds beter is dan genezen, staan hieronder de innovaties van onze leveranciers op het gebied van preventie gebundeld, er gebeurt in dit vakgebied meer dan u wellicht vermoedt.
Lijn-zwart-lang
Lees meer

Young Dental lanceert vijf nieuwe polijstcups, alle latexvrij. Deze zijn beschikbaar in zowel schroef- als mandrelaansluiting. De hardheid van de cup is eenvoudig te herkennen aan de kleur: roze = extra soft, lila = soft, blauw = stevig. Een uitzonderlijke eigenschap van de cups is dat deze bijna geen polijstpasta rondspettert. Probeer ze nu gratis uit!

Elite (soft en extra soft), Turbo Plus (lange cup, soft of stevig), Petite Web (soft, of extra soft) zijn ontwikkeld om te voldoen aan al uw verwachtingen. Pointer Polisher (soft) is speciaal ontwikkeld voor het polijsten bij orthodontische apparatuur en interdentale ruimtes. Web met een lange cup (soft of stevig) is speciaal voor iets grotere oppervlakten.

ACTIE!

VRAAG UW GRATIS SAMPLE AAN!

De goede reinigingseigenschappen van Prophy Paste PRO veranderen in zachtaardig polijsten naarmate de partikels kleiner worden, waardoor zowel het verwijderen van aanslag als de laatste polijststap met één en dezelfde pasta gedaan kunnen worden. Hierdoor bespaart u tijd en geld.
Als u start met de polijstpasta is de RDA 200 waardoor effectief verkleuringen verwijderd kunnen worden. Naarmate de behandeling vordert, verlaagt de RDA naar 50 waardoor er op hoogglans gepolijst kan worden aan het eind van de behandeling. Bovendien bevat de polijstpasta een desensitizer die tubili afsluit en gevoeligheid tegengaat. Daarnaast zorgt de fluoride in de polijstpasta ervoor dat cariës tegengegaan wordt. De polijstpasta spettert niet en is verkrijgbaar in tube en single-dose. Meer informatie

ACTIE!

4+1 GRATIS!

Dit apparaat combineert de originele Air-Flow en Piezon methoden in één apparaat en biedt zo effectieve profylaxe behandelingen en optimaal patiëntencomfort. Het Piezon apparaat is uitgerust met ‘no pain’ scaling en supra en subgingivale poederstraalbehandelingen voor diepe en ondiepe pockets.

Ontvang nu € 600,- aan verbruiksmaterialen gratis bij aanschaf van een EMS Air-Flow Master Piezon!

ACTIE!

BEL 030 – 281 55 50 OF MAIL NAAR VERKOOP@DENTALUNION.NL!

  • Alle typen tandenborstels 10 dozijn + 2 dozijn gratis.
  • EasyGrip ragers, verpakkingen van 40, 100 en 200 stuks 5+1 gratis
  • Interdental Cleaners, verpakkingen van 100 en 200 stuks 5+1 gratis
  • Intersticks 10 dozijn + 2 dozijn gratis
  • AftenCarePlus 10 + 2 gratis

 Actie is geldig t/m 2 december 2016.

ACTIE!

PROFITEER NU VAN DE 10+2 EN 5+1 ACTIES!
MAIL NAAR VERKOOP@DENTALUNION.NL OF BEL 030 – 281 55 50.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan