Directe restauratie

Hier vindt u alle informatie met betrekking tot de directe restauratie. De hulpmiddelen, de accessoires en de nieuwigheden van de leveranciers, allemaal overzichtelijk onder elkaar!
Lijn-zwart-lang
Lees meer

Dentsply Sirona presenteert met trots haar universele adhesief Prime&Bond active™. Prime&Bond active is speciaal ontwikkeld voor alle etsmethodes (total en self-etch) en alle directe en indirecte  indicaties. Het wordt gekenmerkt door de gepatenteerde Active-Guard™ technologie. Dit betekent een belangrijke verbetering in de adhesieve scheikunde waarbij actieve  vochtcontrole op het voorbereide tandoppervlak gebeurt. Zelfs als het dentine overmatig vochtig of droog is, is Prime&Bond active eenvoudig in het gebruik en biedt het consistente resultaten voor een sterke en betrouwbare hechting.

Probeer nu Prime&Bond active risk free!
Probeer het meegeleverde sample flesje uit. Bent u niet tevreden? Stuur dan het pakket retour naar Dental Union en ontvangt het aankoopbedrag terug.

ACTIE!

PROBEER PRIME&BOND ACTIVE RISK-FREE!

Verkrijgbaar in verpakkingen van 100 stuks.

ACTIE!

100 STUKS VAN € 3,60 VOOR € 2,95

Ionolux is een lichthardend glasionomeervulmateriaal, dat de voordelen van glasionomeermateriaal en composiet in zich verenigd. Zo kenmerkt Ionolux zich onder andere door een verwerkingstijd die door de tandarts via de inzet van een polymerisatielamp individueel kan worden bepaald. Ionolux kan snel worden aangebracht en is eenvoudig modelleerbaar. Ionolux kan eenvoudig worden gepolijst, is biocompatibel en geeft fluoride af. Het beproefde Ionolux is in de nieuwe, zeer praktische VOCO applicatiecapsule verkrijgbaar. Meer informatie

ACTIE!

PROFITEER NU VAN DE 2+1 ACTIE!

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan