Indirecte restauratie

Het prepareren, afdrukken, maken van noodrestauratie en alles wat te maken heeft met definitieve, indirecte restauratie. De leveranciers informeren u hieronder.
Lijn-zwart-lang
Lees meer

Alginaat color
Innovatief snelhardend alginaat afdrukmateriaal met kleurindicator.

Alginaat blauw
Stofvrij, snelhardend precisie alginaat afdrukmateriaal voor totale en partiële afdrukken.

Alginaat plus
Stofvrij alginaat afdrukmateriaal (ISO1563 resp EN21563) voor het vervaardigen van studiemodellen, tegenbeten, werkmodellen en voor het vervaardigen van orthodontische werkstukken, uitneembare protheses en provisoria.

ACTIE!

NU TIJDELIJK VOOR DE UITPROBEERPRIJS VAN € 4,95

RelyX™ Ultimate is een innovatief dual cure-, adhesief composietcement. Het cement is ontwikkeld met in het achterhoofd de specifieke behoeften van keramisch cementeren. RelyX Ultimate zorgt voor compromisloze resultaten door de ultieme hechting en een vereenvoudigde procedure.

Uw voordelen
  • Ultieme hechtsterkte
  • Uitstekende esthetiek met fluorescentie die vergelijkbaar is met de tand
  • RelyX Ultimate + Scotchbond Universal = Minder componenten, meer gebruiksgemak

Met RelyX Unicem 2 cement combineert u de uitstekende kwaliteit van het gerenommeerde RelyX Unicem met gemak, want dit materiaal is nu ook verkrijgbaar in een gebruiksvriendelijke Automix spuit.

ACTIE!

GRATIS RELYX UNICEM 2 A2 BIJ EEN TRIALKIT RELYX ULTIMATE

Is er één enkele oplossing voor alle cementeer-situaties?
Stelt u zich eens een universele oplossing voor, die gegarandeerde resultaten biedt, en u toelaat steeds op dezelfde manier te werken. GC heeft zo’n universeel kunsthars bevestigingscement ontwikkeld, dat gegarandeerd een sterke hechting biedt op alle substraten, voor alle indicaties, zonder compromissen.

U kiest zelf voor lichtuitharden of duaal uitharden. U heeft altijd een hoge hechtsterkte dankzij efficiënte polymerisatie van het adhesief en een uiterst geringe filmdikte (3μm), voor een perfecte pasvorm.

G-CEM LinkForce van GC – de universele en krachtige oplossing voor alle uitdagingen als het op bevestigingscementen aankomt.

ACTIE!

SYSTEM KIT VAN € 550,- VOOR € 314,95,-
STARTER KIT VAN € 300,- VOOR € 174,95
Het cement voor álle indicaties, ongeacht de toepassing of het materiaal om aan te hechten! De herkenbare en voorspelbare procedure van Panavia V5 verrast door de ongekende eenvoud. Altijd dezelfde cementeerprocedure, altijd de speciale Panavia V5 Tooth Primer om het tandweefsel voor te behandelen en altijd Clearfil Ceramic Primer Plus om de restauratie te primen.
U werkt comfortabel dankzij de automixspuit. Bovendien is ook de overmaat nog eens makkelijk te verwijderen. Tot slot is Panavia V5 verkrijgbaar in maar liefst vijf esthetische kleuren en presteert het met zijn enorme hechtkracht ver boven andere cementen, mede dankzij het unieke MDP-monomeer. Meer informatie
INTRODUCTIEVERPAKKING VAN € 135,- VOOR SLECHTS € 95,-!
Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan