Röntgen

Met 2D, 3D en Cephalostaat zijn er veel opties voor röntgenapparatuur. Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog de fosforplaatjes, digitale sensoren, scanners en ontwikkelapparatuur!
Lijn-zwart-lang
Lees meer

Deze fosforplaatscanner is ontworpen om de beeldverwerking te versnellen en te vereenvoudigen met behoud van de beeldkwaliteit. De minimale afmetingen zorgen ervoor dat deze scanner overal geplaatst kan worden.

Dat is wat telt:
 • snelle beeldverwerking
 • compact ontwerp
 • ideale chairside oplossing
 • geavanceerde bediening
 • PC-interface via USB of het netwerk
 • hoge beeldkwaliteit
 • geschikt voor de formaten 0 en 2
De nieuwste generatie röntgenapparatuur, uitgevoerd met SCARA (Selectively Compliant Articulated Robot Arm) en ConeBeam met flatpanel sensortechnologie voor extra hoge resolutie.
Succesvol concept voor elk diagnostische vraagstuk. Planmeca ProMax is het unieke alles-in-één toestel, niet enkel voor professionele 3D-beeldvorming,
maar ook voor 2D-panoramische en cephalometrische beeldvorming.
 • geen compromis betreffende radiologische kwesties
 • vier eenheden voor verschillende toepassingsprofielen
 • meerdere volumes en resolutiemogelijkheden voor verlaging van de dosering
 • beeldvormingsprotocollen voor specifieke diagnostische vereisten
 • vele instelbare FOV’s en voxel groottes
 • het duidelijke en intuïtieve grafische gebruikersinterface ‘ProTouch’ biedt uniek gebruiksgemak

ipad_air_2_installatie_v2

MEER INFORMATIE?

Neem dan gerust contact op met onze adviseur Willem-Jan Prins. Telefonisch is Willem-Jan te bereiken op telefoonnummer 030 – 281 55 14 of via e-mailadres willem-janprins@dentalunion.nl.

Bekijk ook onze online Apparatuurcatalogus op magazines.dentalunion.nl!

De intra-orale röntgensensor van Planmeca zorgt voor topkwaliteit röntgenfoto’s. De sensor is volledig gesealed en kan worden ondergedompeld in een desinfectans. De vervangbare kabel is versterkt met Kevlar. Dit maakt de sensor zeer degelijk.

Verkrijgbaar in drie formaten:
 • sensor size 0 (18,9×25,5 mm. actieve oppervlakte)
 • sensor size 1 (20,7×31,5 mm. actieve oppervlakte)
 • sensor size 2 (36,0×26,1 mm. actieve oppervlakte)
Een gebruikersvriendelijk apparaat dat een optimale workflow combineert met absoluut revolutionaire beeld­kwaliteit en een uniek gepatenteerde positioneringsondersteuning. Met zijn DCS* (Direct Conversion Sensor) en SL (Sharp Layer) technologie vervult de Orthophos SL de wens van elke gebruiker die verlangt naar maximale beeldkwaliteit. Tezamen met de nieuwste Sidexis 4 software biedt de Orthophos SL unieke en ongekende oplossingen voor uw workflow.

De Orthophos SL kan uitgevoerd worden met een cephalostaat of worden geüpgrade naar een 3D variant met een volume van 8 x 8 cm tot 11 x 10 cm. Doordat de Orthophos SL is uitgevoerd met een Ambient Light kunt u uw röntgenkamer de sfeer meegeven die u wilt.

* DCS technologie = röntgenstralen worden direct in elektrische signalen omgezet in tegenstelling tot conventionele systemen waarbij verliezen optreden door lichtconversie. Het voordeel is een onvergelijkbare dieptescherpte bij minimale dosis.
Sidexis 4 is dé software voor goede diagnoses. Sidexis 4 wordt gekenmerkt door zijn flexibiliteit, waarbij alle beelden naadloos in een overzichtelijke interface worden weergegeven.

De efficiëntie structureert uw workflow en met het moderne en intuïtieve design is het de basis voor uitgebreidere behandelplanning. Uw panorama, 3D- en intra-orale beelden kunnen gelijktijdig worden verwerkt en bekeken. Dit zorgt ervoor dat alle beeldgegevens beschikbaar zijn voor het diagnostisch proces.

De timeline toont de reeds gearchiveerde beelden in chronologische volgorde waarin u gemakkelijk de gewenste beelden kunt selecteren om te openen. Beeldbewerking van intra- en extra-orale röntgenbeelden, intra-orale camerabeelden en de integratie van CAD/CAM in de CBCT opnames maken de software compleet.
Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan