Tandtechniek

Een vakgebied in beweging waar altijd iets nieuws te ontdekken is. Bent u op zoek naar nieuw meubilair, een tafel of kleingoed? De ontwikkelingen en innovaties vindt u hier!
Lijn-wit
Lees meer

Het superieure hoogwaardige polymeer Pekkton is de oplossing voor definitieve, patiëntvriendelijke  restauraties, vast en uitneembaar op zowel implantaten als stomppreparaties.
Om tegemoet te komen aan de veeleisende, biomechanische criteria van prothetische oplossingen heeft Cendres + Métaux de exclusieve rechten verworven van Pekkton: het topproduct in thermoplastische polyaryletherketonen.
Pekkton is schokabsorberend en heeft een hoge trek en buigmodules. Het is daarnaast vormbestendig en heeft een goede röntgentransparantie. U heeft de keuze uit twee efficiënte en snelle productieprocessen (blanks en rohlingen) en doordat Pekkton lichtgewichtmateriaal combineert met hoge esthetiek zorgt het voor patiënttevredenheid en comfort.

ACTIE!

10% KORTING OP DE MILLING BLANKS EN DE ROHLINGEN

Dit gingivakleurige composiet op basis van het multifunctionele Methacrylaat is uw specialist als het gaat om directe harde rebasing als aanpassing op veranderingen van de slijmvliezen en een betere retentie door stabilisering van de retentie elementen (pick-up techniek). LuxaPick-up is zeer biocompatibel, bevat geen MMA of peroxide. Het zorgt voor een spanningsvrije verbinding en wordt chairside gebruikt.

ACTIE!

NU VOOR SLECHTS € 103,95!
EN GRATIS LUXATEMP GLAZE & BOND BIJ 2 VERPAKKINGEN!

Als uitvinder van de prothesekunststof, geeft Heraeus Kulzer richting aan de hedendaagse markt. U kunt er zeker van zijn dat al hun kunststoffen alle internationale normen en specificaties overtreffen en onderworpen worden aan de strengste kwaliteitscontrole.

Maak een keuze uit de Pala kunststoffen en u bent zeker van duurzaamheid, kleurstabiliteit, mucosale compatibiliteit en geweldige esthetiek bij iedere indicatie.

Ontvang nu gratis 500ml vloeistof bij 1.000gr. Paladon 65, Palapress, Palapress Vario, PalaXpress en PalaXpress Ultra.

ACTIE!

GRATIS 500ML VLOEISTOF BIJ ALLE BOVENGENOEMDE 1000GR. KUNSTSTOF VERPAKKINGEN

De nieuwe IPS e.max Ceram Power Dentin is een aanvulling op het beproefde IPS e.max Ceram assortiment. Ze bieden een grotere opaciteit en helderheid en reflecteren daarom meer licht. Briljante esthetiek kan op deze manier worden bereikt op zowel opaque als translucente onderstructuren.
De producten zijn compatibel met de bestaande Dentin materialen voor meer helderheid en zorgen in combinatie met de bestaande Incisal materialen voor meer individualiteit en een groter kleurbereik.

ACTIE!

BESTEL 1 IPS E.MAX CERAM POWER DENTIN KIT A-D EN ONTVANG GRATIS DRIE EXTRA REFILLS (A4, B1 EN D3)

Monopren transfer
Monopren transfer is een medium vloeiend siliconen afdrukmateriaal en bijzonder geschikt voor functie-, fixatie- en implantaatafdrukken. Voor voldoende drukopbouw een gesloten lepel (met Panasil adhesief) gebruiken. Het is het eerste monofase additiesiliconen afdrukmateriaal dat gedurende de gehele verwerkingsperiode een uniek en constant bevochtigingsvermogen heeft.

Mucopren Soft
Een duurzaam, zachtblijvende en comfortabele softliner voor directe en indirecte toepassingen die goed blijft zitten.

ACTIE!

2X MUCROPREN SOFT + 1X MONOPREN TRANSFER GRATIS ÉN
MONOPREN TRANSFER: 4+1 GRATIS
Universeel in gebruik en eenvoudig te bedienen, dat zijn de kenmerken van de Q Profi techniekmotor. Met een snelheid van 1.000-50.000 rpm en 8,0 Ncm trekkracht (kniebediening) is deze motor geschikt voor ieder type laboratoriumwerk. Ook beschikbaar in voetbediening (1.000-40.000 rpm en 8,0 Ncm).

Bij de QUBE Plus heeft u keuze uit twee verschillende, ergonomische handstukken. De motor heeft 200-50.000 rpm en 7,5 Ncm trekkracht. Bovendien kan het elektrische wasmes van Schick erop aangesloten worden. Ook deze motor is verkrijgbaar in een knie- of voetbediening én in een tafelmodel.

ACTIE!

Q PROFI VAN € 1.509,- VOOR € 1.385,-
QUBE PLUS VAN € 1.894 VOOR € 1.649,-
Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan