CAD/CAM

Bent u geïnteresseerd in CAD (Computer Aided Design) en/of CAM (Computer Aided Manufacturing) systemen? Er is veel gaande in dit vakgebied en regelmatig worden er nieuwe producten en innovaties gelanceerd. Leer meer over dit boeiende vakgebied hieronder!
Lijn-zwart-lang
Lees meer

De Creo is een krachtige 3D printer om dentale splints, modellen en boorsjablonen te fabriceren. In de nabije toekomst zal deze printer ook geschikt zijn om andere geavanceerde dentale toepassingen te printen zoals tijdelijke vullingen en Orthodontische modellen.

3D printen heeft de toekomst omdat het de laboratoria en de grotere praktijken de mogelijkheid biedt om de productiecapaciteit en de efficiency te verhogen.

De Planmeca Creo gebruikt Digital Light Processing (DLP) technologie om objecten te creëren uit UV uithardende hars. De printer heeft een eigen software die wordt meegeleverd. Wij zijn ervan overtuigd dat 3D printing een rol in de moderne tandheelkunde zal opeisen.

BEZOEK DE PLANMECA STAND (HAL 11.1, G010) OP DE IDS VOOR EEN DEMO!

Met Isolite System heeft u totale controle over de orale omgeving! Door het mondstuk van het Isolite System wordt in twee kwadranten tegelijkertijd het werkgebied drooggelegd en dat hands free! Met Isolite System werkt u efficiënter, sneller en mét betrouwbare eindresultaten. Uw patiënt ondervindt het comfort van het Isolite mondstuk; de kaak kan rusten op het bijtblok, de luchtwegen zijn beschermd en de tong wordt aan de kant gehouden. Daarnaast doet u de behandeling met helder schaduwloos LED licht van binnenuit!

Isolite System kan worden ingebouwd in alle bestaande en nieuwe behandelunits. Dental Union en Matrix-Dental (exclusief distributeur van Isolite System Benelux) hebben de handen ineen geslagen, zodat iedere tandarts Isolite System kan ervaren!

ACTIE!

VRAAG NU MEER INFORMATIE AAN!

Het Planmeca chairside systeem kenmerkt zich door de mobilitieit van de mondscanner. Doordat deze verbonden is met een laptop is het systeem uitermate geschikt voor praktijken met meerdere kamers, of zelfs locaties!
De design software is een onderdeel van de Planmeca Romexis software en is erg gebruiksvriendelijk. De PlanMill 40 S slijpeenheid is uitgevoerd met een automatische freeswisselaar.
Meer informatie? Neem dan contact op met onze CAD/CAM specialist Jan Jaap Meijer. Telefonisch is Jan Jaap te bereiken op telefoonnummer 030 281 55 13 of via e-mailadres janjaapmeijer@dentalunion.nl.
Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan