Directe restauratie

Hier vindt u alle informatie met betrekking tot de directe restauratie. De hulpmiddelen, de accessoires en de nieuwigheden van de leveranciers, allemaal overzichtelijk onder elkaar!
Lijn-zwart-lang
Lees meer

Het is voor tandartsen voelbaar gemakkelijker te hanteren – wat resulteert in efficiënte en zeer esthetische restauraties.

  • Uitzonderlijke polijstbaarheid en langdurige glans
  • Esthetische restauratie met één kleur
  • Aangename consistentie voor een ideale verwerking
  • Plakt niet aan uw instrumenten

Ter illustratie kunt u hiernaast een filmpje bekijken. Wilt u meer weten over het nieuwe composiet of zelfs uitproberen? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

ACTIE!

1+1 GRATIS BIJ COLTENE BRILLIANT EVERGLOW!

Clearfil Universal Bond Quick is een universele bonding die direct werkt. Aanbrengen, drogen en uitharden. Dat is alles. Géén wachttijd, meerdere lagen aanbrengen of uitgebreid inwrijven. Zonder deze extra procedurele stappen behaalt u toch altijd het optimale resultaat.

De betrouwbare bonding voor alle directe- en indirecte restauraties, stompopbouwen en reparaties. Gebruik het zoals u wilt; in een total-etch, selective-etch of self-etch methode. Het is aan u!

ACTIE!

INTRODUCTIEPRIJS € 89,-

Ionolux is een lichthardend glasionomeervulmateriaal, dat de voordelen van glasionomeermateriaal en composiet in zich verenigd. Zo kenmerkt Ionolux zich onder andere door een verwerkingstijd die door de tandarts via de inzet van een polymerisatielamp individueel kan worden bepaald. Ionolux kan snel worden aangebracht en is eenvoudig modelleerbaar. Ionolux kan eenvoudig worden gepolijst, is biocompatibel en geeft fluoride af. Het beproefde Ionolux is in de nieuwe, zeer praktische VOCO applicatiecapsule verkrijgbaar. Meer informatie

ACTIE!

PROFITEER NU VAN DE 2+1 ACTIE!

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan