Hygiëne & desinfectie

In iedere praktijk dagelijks aan de orde. Leveranciers informeren u over de laatste stand van zaken.
Lijn-wit
Lees meer

Vacuklav 31 B+
Een kwalitatief topfabrikaat van Duitse bodem. Bij de ontwikkeling van Melag autoclaven is bijzonder veel aandacht besteed aan korte bedrijfscycli en een eenvoudige bediening. De Melag autoclaven zijn uit te breiden met een automatische demi-watervoorziening en diverse documentatiemogelijkheden.

Vacuklav 41 B+
De innovatieve dubbelkamer techniek zorgt ervoor dat onverpakt instrumentarium na tien minuten en verpakt instrumentarium na zeventien minuten klaar is voor hergebruik. Voorzien van touchscreen en geïntegreerde documentatiefunctie.
Veel desinfecterende doekjes zijn alléén toegestaan voor desinfectie van medische hulpmiddelen, maar de mikrozid® wipes van schülke zijn wettelijk toegestaan voor zowel de desinfectie van medische hulpmiddelen alsmede voor de desinfectie van algemene oppervlakken.

mikrozid AF wipes van schülke+ zijn alcoholhoudende doekjes bestemd voor de snelle desinfectie van oppervlakken. De doekje zijn zeer efficiënt (bactericide, fungicide en virucide) en werken zeer snel (binnen 1 minuut). Oppervlakken drogen streeploos op na toepassing.

mikrozid sensitive wipes van schülke+ zijn desinfecterende doekjes met name bestemd voor de snel desinfectie van oppervlakken die niet tegen alcohol bestand zijn. De doekje zijn zeer efficiënt (bactericide, fungicide en virucide) en werken zeer snel (binnen 1 minuut).

ACTIE!

10% KORTING + 2 GRATIS GEVULDE DISPENSERBUSSEN BIJ EEN DOOS REFILLS

Voortaan kunt u bij ons ook terecht voor bedrijfskleding! Heel gemakkelijk te bestellen via onze webshop. Liever een passessie bij u in de praktijk? Dat kan ook! Neem hiervoor contact op met ons of met uw vertegenwoordiger.

Pastelli-Nederland is gespecialiseerd in ‘niet alledaagse’ bedrijfskleding:
“Omdat wij graag zien dat iedereen er tijdens het werk leuk uitziet stellen wij hoge eisen aan schorten, jasjes en broeken. Want gemakkelijk in onderhoud en lekker draagbaar is één, er goed uitzien is twee!” Daarnaast is de kleding ook individueel aan te passen met uw eigen naam of logo! Pastelli bedrijfskleding wordt ontworpen en gemaakt in het atelier in Italië, dus hoezo werkkleding? Pure mode!

Praxis Wear is bedrijfskleding met een uitstekende pasvorm, zeer goede kwaliteit stoffen en praktisch in het dragen. Milieu is een belangrijk item bij dit kledingmerk. De kleding past precies in de bedrijfsfilosofie van Praxis Wear: “Klanten een aangename werkdag bezorgen door het dragen van fijne werkkleding met een goede pasvorm!”.
De hygiënestandaard (EN ISO 15883) voor het in- en uitwendig reinigen, desinfecteren, smeren en steriliseren van uw hand- en hoekstukken in één (valideerbare) procesgang van ca. zestien minuten. Met een additionele Flex-deksel kunt u tevens uw tandsteenverwijdertips en meerfunctiespuitkanules in de DAC Universal steriliseren.
Als wereldwijde marktleider van infectiepreventie wil Melag u het beste apparaat leveren, uw reinigingsproces verbeteren en u tijd besparen. Ze hebben hun jarenlange ervaringen met autoclaven gebruikt om de MELAtherm te ontwikkelen.
De MELAtherm 10 is een veelzijdige thermodesinfector dat in de basisuitvoering al zeer compleet is:
  • Actief drogen, voor het behoud van uw instrumentarium
  • Geïntegreerde documentatie, via een CF kaart of netwerk
  • Geïntegreerde meetmodule, voor economische metingen en grondige reiniging
  • Geïntegreerde opslag van de benodigde chemie, waardoor het op een ruimtebesparende en ergonomische manier opgeslagen kan worden

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN ADVIES OP MAAT!

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan