Indirecte restauratie

Het prepareren, afdrukken, maken van noodrestauratie en alles wat te maken heeft met definitieve, indirecte restauratie. De leveranciers informeren u hieronder.
Lijn-zwart-lang
Lees meer

Bij aankoop van een SpeedCEM Plus System Kit test u SpeedCEM Plus risicovrij met een bijgesloten Test Pack. Na ontvangst van uw bestelling, kunt u vier weken lang deze Test Pack uitproberen.
Als u niet tevreden bent met het product, kunt u de ongeopende System Kit terugsturen naar uw tandheelkundige dealer en ontvangt u een creditnota.

ACTIE!

VOOR SLECHTS € 90,80

RelyX™ Ultimate is een innovatief dual cure-, adhesief composietcement. Het cement is ontwikkeld met in het achterhoofd de specifieke behoeften van keramisch cementeren. RelyX Ultimate zorgt voor compromisloze resultaten door de ultieme hechting en een vereenvoudigde procedure.

Uw voordelen
  • Ultieme hechtsterkte
  • Uitstekende esthetiek met fluorescentie die vergelijkbaar is met de tand
  • RelyX Ultimate + Scotchbond Universal = Minder componenten, meer gebruiksgemak

Met RelyX Unicem 2 cement combineert u de uitstekende kwaliteit van het gerenommeerde RelyX Unicem met gemak, want dit materiaal is nu ook verkrijgbaar in een gebruiksvriendelijke Automix spuit.

ACTIE!

GRATIS RELYX UNICEM 2 A2 BIJ EEN TRIALKIT RELYX ULTIMATE

De OptraStick accessoire is ontwikkeld om kleine objecten zoals kronen en inlays goed op te kunnen pakken, zonder deze te laten vallen of te beschadigen. Door het kleine bolletje silicone aan het uiteinde worden de objecten goed vastgekleefd. Is de restauratie eenmaal in positie, wordt de OptraStick met een draaiende beweging eenvoudig verwijderd van de restauratie zonder deze te beschadigen.

ACTIE!

VAN € 22,75 VOOR € 19,95!

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan