Inrichting en apparatuur

Het inrichten van een praktijk of laboratorium begint met een goede oriëntatie. Met onderstaande leveranciers kiest u voor kwaliteit en vakmanschap. Maak een afspraak in onze Dental Experience en laat u uitgebreid informeren.
Lijn-zwart-lang
Lees meer

De Sovereign Classic is ontworpen met ergonomie, comfort en gebruiksgemak in het achterhoofd. De compacte en dunne spittoonzuil maakt deze behandeleenheid de juiste keuze voor elke behandelkamer. De eenheid kan worden uitgevoerd met zes instrumenten en een manueel verstelbare spittoonzuil voor links- of rechtshandig gebruik. De Cobra afzuigarm met Flexy afzuigadapter ondersteunt al uw behandelwensen.

De Sovereign Classic biedt het meest uitgebreide infectiepreventiesysteem op dit moment verkrijgbaar. Periodieke reiniging of continue desinfectie, de keuze is aan u. Alles wat u nodig heeft voor de infectiepreventie is ondergebracht in logisch georganiseerde compartimenten.
Meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze adviseur Willem-Jan Prins. Telefonisch is Willem-Jan te bereiken op telefoonnummer 030 – 281 55 14 of via e-mailadres willem-janprins@dentalunion.nl.
Efficiënte en compacte behandeleenheid met Intuïtieve bediening. Het tandartsartselement is ook parallel verschuifbaar langs de behandelstoel of als ‘over the patient’ model met hangende slangen leverbaar.
  • Easy Pad bedieningselement voorzien van tiptoetsen
  • Vijf instrumentposities
  • Behandelstoel met Ergomotion gecompenseerde beweging
  • Dubbel scharnierend- of motorisch hoofdsteun
  • Endo/Reciproc lichtmotor met auto Apexlocator
  • Implantmotor
  • Intra-orale camera
Meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze adviseur Willem-Jan Prins. Telefonisch is Willem-Jan te bereiken op telefoonnummer 030 – 281 55 14 of via e-mailadres willem-janprins@dentalunion.nl.
De OraVue intra-orale camera biedt betaalbare beelden van een hoge kwaliteit voor elke praktijk. Patiëntenvoorlichting wordt duidelijker als de kracht van beelden gebruikt wordt. Met slechts één knop legt u de scherpe, kristalheldere beelden vast van zowel een solitair element als van de gehele tandboog. Vervolgens kunnen deze beelden opgeslagen worden in de digitale patiëntenkaart, uitgeprint of gemaild worden.
De camera is zeer duurzaam en heeft één jaar garantie. Integratie van de camerabeelden in de patiëntensoftware is eenvoudig zelf uit te voeren met behulp van de bijgeleverde instructies. De camera is voorzien van een USB-aansluiting voor de verbinding met de computer.

ACTIE!

INTRODUCTIEPRIJS: € 599,-!

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan