Instrumentarium

Innovaties, bekende en onbekendere instrumenten passeren hieronder de revue, evenals leuke aanbiedingen. Niet onbelangrijk, want u werkt er dagelijks mee!
Lijn-wit-lang
Lees meer

De Luxator Titanium heeft een zeer glad oppervlak waardoor het snijden gemakkelijker gaat. Bovendien zorgt de titanium coating voor een zeer hard en slijtvast oppervlak. Slijpen van de luxator is daardoor overbodig.
De luxators worden geleverd in een sterilisatiecassette waardoor ze goed beschermd en scherp blijven tijdens het sterilisatieproces.

ACTIE!

20% KORTING BIJ AANSCHAF VAN TWEE LUXATORS!

OptraGate heeft een prettig draagcomfort dankzij het zachte, flexibele en latexvrije materiaal. De blauwe en roze OptraGate dragen bij aan de vergemakkelijking van de behandeling in de beginfase.

NIEUW: Assistentie in het kiezen van de juiste maat
Het kiezen van de juiste maat is een vereiste voor een optimale positie van de lippen en de wangen. OptraGate in blauw en roze zijn voorzien van een navigatie en is direct geprint op het folieverpakking van elke OptraGate, om zo gemakkelijk de juiste maat te kunnen bepalen.

1. Schat de afstand van de hoeken van de mond met die van de patiënt in een ontspannen positie.
2. Kies de aanbevolen maat volgens de markering.

ACTIE!

4+1 GRATIS!

Tegenwoordig is er aandacht voor ergonomie zonder efficiëntie uit het oog te verliezen. Het nieuwe instrument van LM: ErgoSense combineert deze twee eisen. Het belang van een instrument met een goede ergonomische grip is al in vele wetenschappelijke studies aangetoond. Het ErgoSense instrument is de uitkomst van intensieve research en productontwikkeling in samenwerking met behandelaars. ErgoSense heeft een handvat met een grote diameter die zorgt voor comfortabele grip en een verlaging van de aan werk gerelateerde pijn in het spierstelsel. Meer informatie

ACTIE!

5+1 GRATIS BIJ ERGOSENSE INSTRUMENTARIUM!

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan