Preventie & cosmetisch

Omdat voorkomen nog steeds beter is dan genezen, staan hieronder de innovaties van onze leveranciers op het gebied van preventie gebundeld, er gebeurt in dit vakgebied meer dan u wellicht vermoedt.
Lijn-zwart-lang
Lees meer

Young Dental lanceert vijf nieuwe polijstcups, alle latexvrij. Deze zijn beschikbaar in zowel schroef- als mandrelaansluiting. De hardheid van de cup is eenvoudig te herkennen aan de kleur: roze = extra soft, lila = soft, blauw = stevig. Een uitzonderlijke eigenschap van de cups is dat deze bijna geen polijstpasta rondspettert. Probeer ze nu gratis uit!

Elite (soft en extra soft), Turbo Plus (lange cup, soft of stevig), Petite Web (soft, of extra soft) zijn ontwikkeld om te voldoen aan al uw verwachtingen. Pointer Polisher (soft) is speciaal ontwikkeld voor het polijsten bij orthodontische apparatuur en interdentale ruimtes. Web met een lange cup (soft of stevig) is speciaal voor iets grotere oppervlakten.

ACTIE!

VRAAG UW GRATIS SAMPLE AAN!

Neem ook deel aan de Swiss Dental Academy cursussen in 2017. U ontvangt uitgebreide informatie over professionele gebitsreiniging en de behandeltherapieën. Cursussen staan gepland op: 16 juni, 15 september 1 december 2017.

Klik hier om u in de webshop aan te melden.

Heeft u liever een demonstratie in de praktijk?
Dat kan ook. Stuur een mail naar deborahschussel@dentalunion.nl en wij nemen contact met u op om uw wensen te inventariseren.
Gluma is de enige desensitizer waarvan is aangetoond dat hij tot wel 200 µm in de blootliggende dentinetubuli doordringt. Het zorgt voor een hermetische afsluiting, die werkt als een barrière tegen bacteriegroei.

Voordelen:
  • Hetzelfde langdurige effect als Gluma Desensitizer
  • Gecontroleerde en nauwkeurige één-staps applicatie
  • Thixotrope gel, loopt niet weg
  • Goede visuele controle bij het aanbrengen en wegspoelen

ACTIE!

GLUMA DENSENSITIZER POWERGEL SPUITJES 4 + 2 GRATIS!

GC Tri Plaque ID Gel kan niet alleen in een paar gemakkelijke stappen differentiëren tussen oude en nieuwe plaque, deze unieke gel kan ook precies aangeven waar de bacteriën het meest actief zijn door de zure pH weer te geven. Deze extra informatie zal u in uw dagelijkse praktijk goed van pas komen om uw patiënten te motiveren om hun mondhygiëne te verbeteren. Omdat mensen vaak iets eerst moeten zien voordat ze het geloven.
Plaque wordt aangegeven in drie tinten:
  • blauw/paars – oude plaque (meer dan 48 uur)
  • rood/roze – recent gevormde plaque
  • lichtblauw – hoog-risico plaque

ACTIE!

1 + 1 GRATIS!

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan