Röntgen

Met 2D, 3D en Cephalostaat zijn er veel opties voor röntgenapparatuur. Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog de fosforplaatjes, digitale sensoren, scanners en ontwikkelapparatuur!
Lijn-zwart-lang
Lees meer

De intra-orale röntgensensor van Planmeca zorgt voor topkwaliteit röntgenfoto’s. De sensor is volledig gesealed en kan worden ondergedompeld in een desinfectans. De vervangbare kabel is versterkt met Kevlar. Dit maakt de sensor zeer degelijk.

Verkrijgbaar in drie formaten:
  • sensor size 0 (18,9×25,5 mm. actieve oppervlakte)
  • sensor size 1 (20,7×31,5 mm. actieve oppervlakte)
  • sensor size 2 (36,0×26,1 mm. actieve oppervlakte)
Planmeca Romexis Smile Design zorgt er voor dat u met simpele 2D gezichtsfoto’s ‘smile designs’ kunt maken voor uw patiënten. Het is een zeer gebruiksvriendelijke sofware waarmee het maken van een design u maar enkele minuten kost!
Daarnaast kunt u met Planmeca Romexis Cloud gemakkelijk uw designs doorsturen naar andere specialisten en labs, zodat u gezamelijk het perfecte behandelplan voor uw patiënten op kunt stellen. Ook is het mogelijk om van uw ‘smile design’ een 3D voorstel te maken. U kunt namelijk het bestand gemakkelijk naar Planmeca PlanCAD Easy, Planmeca Romexis 3D Ortho Studio of andere CAD/CAM software exporteren.
Meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze adviseur Erik Baas. Telefonisch is Erik te bereiken op telefoonnummer 030 – 281 55 35 of via e-mailadres erikbaas@dentalunion.nl.
Een gebruikersvriendelijk apparaat dat een optimale workflow combineert met absoluut revolutionaire beeld­kwaliteit en een uniek gepatenteerde positioneringsondersteuning. Met zijn DCS* (Direct Conversion Sensor) en SL (Sharp Layer) technologie vervult de Orthophos SL de wens van elke gebruiker die verlangt naar maximale beeldkwaliteit. Tezamen met de nieuwste Sidexis 4 software biedt de Orthophos SL unieke en ongekende oplossingen voor uw workflow.

De Orthophos SL kan uitgevoerd worden met een cephalostaat of worden geüpgrade naar een 3D variant met een volume van 8 x 8 cm tot 11 x 10 cm. Doordat de Orthophos SL is uitgevoerd met een Ambient Light kunt u uw röntgenkamer de sfeer meegeven die u wilt.

* DCS technologie = röntgenstralen worden direct in elektrische signalen omgezet in tegenstelling tot conventionele systemen waarbij verliezen optreden door lichtconversie. Het voordeel is een onvergelijkbare dieptescherpte bij minimale dosis.
Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan