Tandtechniek

Een vakgebied in beweging waar altijd iets nieuws te ontdekken is. Bent u op zoek naar nieuw meubilair, een tafel of kleingoed? De ontwikkelingen en innovaties vindt u hier!
Lijn-wit
Lees meer

Formlabs is een Amerikaans merk dat zich, in tegenstelling tot andere leveranciers, focust op SLA 3D-printers.  De eerste stappen van Formlabs werden gezet op de prestigieuze universiteit MIT. Sindsdien ontwikkelde Formlabs zich tot leverancier van hoog-kwalitatieve, betrouwbare desktop SLA 3D-printers.

De printers van Formlabs staan garant voor gedetailleerde betrouwbare prints, in een makkelijke te gebruiken platform. De Formlabs printers leggen de lat voor technische prints een stuk hoger.

De 3D printer van Formlab combineert nauwkeurigheid met een groot printgebied voor een aantrekkelijke prijs.

ACTIE!

NU OOK VERKRIJGBAAR IN ONZE WEBSHOP!

De persovens EP 3010 en de EP 5010 kenmerken zich door uitstekende resultaten waarbij de EP 3010 de economische variant is van de EP 5010 die zeer efficiënte pers- en bakcapaciteiten heeft.

De keramiekovens P 310, P 510 en P 710 kenmerken zich door hoogwaardige resultaten. De P 310 staat bekend als zeer gebruiksvriendelijk, de P 510 als intelligent en de P 710 is de innovatieve van het stel, waarmee u niet alleen kunt bakken maar bijvoorbeeld ook digitale kleuranalyses kunt uitvoeren.

ACTIE!

GRATIS VACUÜMPOMP BIJ AANSCHAF VAN EEN OVEN!

Met deze hypoallergene prothesekunststof maakt u nonallergische
protheses die bovendien monomeervrij zijn.
Voordeel voor de tandarts:
  • Ongeëvenaarde pasvorm met Exactomat injectie
  • Geen beetverhoging
Voordeel voor de patiënt:
  • Non allergische prothese – monomeervrij
  • Klinisch onbreekbaar
  • Dunnere prothese, meer tongruimte, perfect phoneticus

ACTIE!

INTROKIT VOOR SLECHTS € 75,-!

Koop nu vijf IPS e.max Press LT of HT refills/5, kleur naar keuze en ontvang 1x IPS e.max Press Multi introkit A-D GRATIS!

ACTIE!

PROFITEER NU VAN DEZE MOOIE AANBIEDING!

Siladent heeft een aantrekkelijk geprijsd assortiment van blanks:

  • Zirkon Biostar HT is een hoogtranslucent zirconiumdioxide met een optimale hydrothermische consistentie voor het maken van volkeramische onderstructuren.
  • Uit Wax BioStar kunnen kronen en bruggen gefreesd worden en vervolgens worden gegoten of verder verwerkt met alle gangbare perskeramieken.
  • De freesbare PMMA kunststof (polymethylmethacrylaat) worden gebruikt in de conventionele giettechniek.
  • Zirkon Biostar HT Smile is een uitzonderlijk hoog translucent zirconiumoxide waarmee een brug van maximaal drie delen gemaakt kan worden met een buigsterkte van 600MPa.

ACTIE!

NU VERKRIJGBAAR IN ONZE WEBSHOP!

De enige oven in de wereld met een brandkamer van Ø120mm. Tijdens het bakproces heerst in de brandkamer overal dezelfde temperatuur.
500 vrij programmeerbare programma’s. Ontworpen voor alle nieuwe porseleinen. De 200ZR heeft tevens de mogelijkheid om lineair terug te koelen.

ACTIE!

NU MET 10% KORTING!

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan