Hygiëne & desinfectie

In iedere praktijk dagelijks aan de orde. Leveranciers informeren u over de laatste stand van zaken.
Lijn-wit
Lees meer


Vacuklav 41B+ evolution

De Evolution-serie en MELAstore: 9 kilo laadruimte met MELAstore

Tot wel vier MELAstore-boxes 100 of drie MELAstore-boxes 100 en twee smalle trays voor individueel verpakte instrumenten kunnen worden gesteriliseerd in de Vacuklav Premium-Class stoomsterilisatoren. En in een record tijd van slechts dertig minuten. Het gebruik van de gepatenteerde Twin-Chamber-Technology zorgt ervoor dat de ladingscapaciteit 9 kilo is, met een laag water- en energieverbruik. De premium class stoom sterilisatoren van de Evolution series zijn de meest krachtige in haar soort.

Nieuw: de tray inleg voor zes grote en twee smalle trays.

Dit zorgt voor een nog betere gebruik van de ruimte in de Vacuklav Premium-Class stoom sterilisatoren van de Evolution serie. Geschikt voor verpakte en onverpakte instrumenten.

Meer info

Neem contact op voor een aanbieding op maat


Bedrijfskleding

U kunt bij ons ook terecht voor bedrijfskleding! Heel gemakkelijk te bestellen via onze webshop. Heeft u liever een passessie bij u in de praktijk? Dat kan ook! Neem hiervoor contact op met uw vertegenwoordiger.

Pastelli-Nederland is gespecialiseerd in ‘niet alledaagse’ bedrijfskleding:
“Omdat wij graag zien dat iedereen er tijdens het werk leuk uitziet stellen wij hoge eisen aan schorten, jasjes en broeken. Want gemakkelijk in onderhoud en lekker draagbaar is één, er goed uitzien is twee!” Daarnaast is de kleding ook individueel aan te passen met uw eigen naam of logo! Pastelli bedrijfskleding wordt ontworpen en gemaakt in het atelier in Italië, dus hoezo werkkleding? Pure mode!

Praxis Wear is bedrijfskleding met een uitstekende pasvorm, zeer goede kwaliteit stoffen en praktisch in het dragen. Milieu is een belangrijk item bij dit kledingmerk. De kleding past precies in de bedrijfsfilosofie van Praxis Wear: “Klanten een aangename werkdag bezorgen door het dragen van fijne werkkleding met een goede pasvorm!”.


Thermodent Range

De Schülke+ Thermodentrange, voor gebruik in de thermodesinfector.

Thermodent alka clean 5 liter kan
Een licht alkalische instrumentenreiniger met goede reinigingseigenschappen, materiaalvriendelijk en geschikt voor hand- en hoekstukken. Gebruiksconcentratie 0,3% (30g/L).

Thermodent powder 6 kg emmer
Een alkalische instrumentenreiniger met goede reinigingseigenschappen, niet geschikt voor hand- en hoekstukken. Gebruiksconcentratie 0,5% (5ml/L).

Thermodent neutralizer 5 liter kan
Een neutralisator op basis van citroenzuur ter voorkoming van kalkaanslag. Gebruiksconcentratie 0,1 – 0,2% (1 – 2ml/L).

Thermodent clear 1 liter fles
Een spoelmiddel voor snelle opdroging ter voorkoming van vlekken. Gebruiksconcentratie 0,02 – 0,06%.

Deze producten (met uitzondering van de powder) zijn nu ook verkrijgbaar middels het Thermodent starterpakket.

Belangrijke tips bij gebruik en eventueel wisseling van uw chemie voor de thermodesinfector:

  • De verschillende producten zijn op elkaar afgestemd. Gebruik daarom altijd chemie van dezelfde chemie producent.
  • Bij wisseling van chemie altijd uw machine goed met een volledige cyclus doorspoelen met water zodat geen chemie resten van andere producten achterblijven.
  • In geval van andere gebruiksconcentraties: neem contact op met uw machineleverancier om de doseerinstellingen en programmering aan te passen.
  • Voor een juist gebruik: volg altijd de aanwijzing van uw machine leverancier en chemie producent.

De Thermodent producten zijn getest en goedgekeurd door de meeste producenten van thermodesinfectoren waaronder Miele en Melag.

Actie: 10% korting op Schülke Thermodent producten!

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan