Restauratie

Hier vindt u alle informatie met betrekking tot de directe en indirecte restauratie.
De hulpmiddelen, de accessoires en de nieuwigheden van de leveranciers, allemaal overzichtelijk onder elkaar!Lijn-wit
Lees meer


iBOND Universal & Venus Diamond Flow

iBOND Universal is een universeel, lichtuithardend adhesief dat geschikt
is voor alle bondingtechnieken en alle indicaties. iBOND Universal is
compatibel met alle tandheelkundige materialen en is daarmee dé allrounder
voor een betrouwbare hechtwaarde.

Venus Diamond Flow is een vloeibaar nanohybride composiet waarmee u mooie en duurzame restauraties kunt maken. Hét antwoord op de groeiende vraag van tandartsen die graag werken met vloeibare composieten voor minimaal invasieve restauraties.

Koop een iBOND Universal Bottle Refill (1x 4 ml)voor € 81,40 en ontvang een Venus Diamond Flow syringe (1x 1.8 gram, kleur A2, A3 of Baseliner) t.w.v.€ 27,60 gratis!


Filtek One Bulk Fill

Posterior restauraties kunnen uitdagend zijn. Bulk Fill composieten zijn door de eenvoud en snelheid daarom steeds populairder. Snelle en eenvoudige bulk fill plaatsing gaat alleen vaak ten koste van de esthetiek. Daarom heeft 3M als marktleider in esthetische, restauratieve technologieën de oplossing voor u ontwikkeld: 3M Filtek One Bulk Fill Restauratiemateriaal. Ontwikkeld voor posterior restauraties. Dankzij de unieke optische eigenschappen en verbeterde opaciteit, plaatst u eenvoudig in één stap een bulkvulling tot 5 mm, mét behoud van de esthetiek. Laat u en uw patiënten lachen.

Bij aanschaf van 3 refills Filtek One Bulk fill, 1 refill Filtek One Bulk Fill gratis


Diatech Z-Rex

Scherp en veerkrachtig als dinosaurus tanden, maakt Diatech Z-Rex diamant boren het gemakkelijk om zirconium restauraties snel te verwijderen of aan te passen. Het unieke synthetische diamantmengels biedt een uitzonderlijke combinatie van duurzaamheid en efficiëntie, waardoor u de procedure tijd voor het verwijderen van zirconium kronen en bruggen aanzienlijk verkort.

 • Revolutionaire ERA bonding
 • Betere retentie van de diamanten
 • Uitzonderlijke combinatie van duurzaamheid en doelmatigheid
 • Verkorte procedure tijd
 • Beschikbaar in medium en grove diamant
 • Afzonderlijk verpakt in blisters

 

De introkit Diatech Z-Rex bevat: 1x   ZR801-314-014-M, 1x   ZR801-314-018-M, 1x   ZR850-314-016-10-M, 1x   ZR811-314-016-8-C en 1x  XR379-314-023-5-M.

Prijs € 70,75


Qualios

Unieke structuur en verhoogde mechanische weerstand voor een optimaal herstel van het botvolume

 • 100% synthetisch: geen immunologisch risico
 • Veilig tegen infecties
 • Radio-opaak
 • Gebruiksvriendelijk: de goede porositeit van het materiaal vergemakkelijkt de absorptie van vloeistoffen om een samenhangende structuur te vormen die eenvoudig te hanteren is.
 • Verhoogde mechanische weerstand: Qualios® vult duurzaam de te vullen ruimte voor de duur van het botherstel, onafhankelijk van de bijbehorende mechanische beperkingen.
 • Verkort de duur van de ingreep
Vanaf € 74,99


Ivoclar Vivadent Tetric Evo line

Tetric Evo-Line: één oplossing voor alle caviteitsklassen.
Voor het eerst zijn de 4 typen composieten beschikbaar in één kit voor uitstekende restauratieve resultaten.

Besluiten om welk composiet, wanneer te gebruiken kan soms lastig zijn. De keuze varieert van vloeibare versus modelleerbare tot conventionele versus bulk-vulmaterialen. Met de nieuwe Tetric Evo-Line system kits, zijn alle vier de soorten composieten voor het eerst in één kit verkrijgbaar. De additionele bijlage met navigatie- en indicatieaanduiding, dient als hulpmiddel en helpt bij het selecteren van het beste vulmateriaal dat u wilt gebruiken.

Met de vier composieten van de Tetric Evo-Line kunnen alle caviteitsklassen efficiënt en esthetisch worden gerestaureerd. De nieuwe system kits bevatten alle vier de producten in één box. Tetric EvoCeram is modelleerbaar en kan worden toegepast met de conventionele incrementele techniek. Tetric EvoFlow is de vloeibare versie voor de conventionele incrementele techniek. Tetric EvoCeram Bulk Fill is het modelleerbare composiet, geschikt voor het aanbrengen in bulklagen tot 4 mm. Tetric EvoFlow Bulk Fill is de vloeibare versie voor de bulk vul-techniek tot 4 mm.

Duidelijk geregeld
Alle vier producten zijn netjes geordend in relatie tot hun indicatie in de kits. Hierdoor kunnen gebruikers in een oogopslag zien welk materiaal het beste kan worden gebruikt voor welke caviteitsklassen. Een speciale bijlage met alle mogelijke combinaties en indicaties, maakt de kit compleet. De kits zijn verkrijgbaar met cavifills of spuiten.

Tetric® is een geregistreerd handelsmerk van Ivoclar Vivadent AG.

Introductieprijs: € 176,95


Ivoclar Ivobase Injector

IvoBase Injector maakt een volledig geautomatiseerd, gecontroleerd injectie- en polymerisatieproces mogelijk met speciale PMMA-kunststoffen die op het systeem zijn afgestemd. De chemische krimp van de kunststof wordt tijdens de polymerisatie volledig gecompenseerd – dankzij de gepatenteerde temperatuurcontrole in de kolf en het verwarmingstoestel. Zo kunnen zeer nauwkeurig passende en precieze bases voor protheses worden vervaardigd. De injector werd speciaal ontwikkeld voor het IvoBase-materiaal en levert uitstekende restauraties op. De IvoBase Injector kan ook worden gebruikt voor het beproefde SR Ivocap-materiaal.

Voordelen:

 • ‘All-in-one’-injector, snelle en gemakkelijke inbedrijfstelling mogelijk
 • Gecontroleerde polymerisatiekrimp voor een optimale pasvorm
 • Geen water- en persluchtaansluiting nodig (plug and play)
 • Compact, modern en ergonomisch design; heeft slechts weinig plaats nodig
 • OSD-indicator: actuele bedrijfsstatus vanaf grote afstand zichtbaar
 • RMR-toets voor een duidelijke reductie van het resterende momomeergehalte
 • USB-aansluiting voor software-updates via pc/internet
 • Directe verwarming van de kolf zonder waterbad zorgt voor een polymerisatie zonder stoom
 • Zeer servicevriendelijk en gemakkelijk vervangen van verwarmingselementen door verwijderbare deksel
 • Veelzijdige injector met diverse Ivoclar Vivadent- en reserveprogramma’s
Nu 30% korting op de IvoBase Injector en 36% korting op de materialen


V-Posil nieuw VPS precisieafdrukmateriaal

De eisen die worden gesteld aan modern afdrukmateriaal zijn hoog: de verwerkingstijd moet comfortabel zijn terwijl het materiaal niet te lang in de mond hoeft te blijven. Het materiaal heeft een hoge scheurvastheid, een hoge dimensieprecisie en een hoge elasticiteit nodig. V-Posil, het nieuwe precisieafdrukmateriaal op basis van A-siliconen van VOCO voldoet aan al deze eisen. Het smaakneutrale V-Posil maakt het met een verwerkingstijd van max. twee minuten mogelijk flexibel te werken, ook bij grotere restauraties. Het uitharden is na twee minuten klaar zodat de verblijfsduur in de mond voor de patiënt aangenaam kort is. Met vier viscositeiten biedt V-Posil een compact systeem voor diverse afdruktechnieken.

Meer info

VAN € 144,50
VOOR € 119,00


SDR Flow+

Een perfecte Endo heeft een perfecte resto nodig!
Snel, eenvoudig en efficiënt coronaal afsluiten met SDR flow+.

Na een endo volgt er altijd een resto. SDR flow+ is de verbeterde nieuwe generatie van het ongeëvenaarde vloeibare SDR bulkvulmateriaal dat voor dé perfecte coronale afsluiting zorgt. Door het unieke zelfnivellerende karakter van SDR flow+ heeft het een uitstekende adaptatie aan de caviteitswanden. Daarbij heeft dit materiaal ook nog eens de laagste krimpstress. U kunt het tot 4 mm dik in één laag aanbrengen. Dit betekent niet langer een ingewikkelde laagopbouw, maar een tijdsbesparende bulkvultechniek! Het nieuwe SDR® flow+ is vanaf eind maart 2017 verkrijgbaar in Europa, biedt alle mogelijkheden van SDR en voegt nog nieuwe indicaties en kleuren toe.

SDR flow+ biedt naast een perfecte endo-afsluiting:

 • Nieuwe kleuren: A1, A2 en A3 naast Universal
 • Nieuwe indicaties voor klasse III- en klasse V-restauraties naast klasse I- en klasse II-restauraties
 • Verhoogde slijtvastheid en radiopaciteit

De stressverlagende SDR technologie biedt 4 mm bulkvulmateriaal in vloeibare consistentie voor een uitstekende hechting en zelfnivellering en kent nog steeds zijn gelijke niet binnen de categorie van het bulkvulmateriaal. Met meer dan 50 miljoen applicaties wereldwijd en 6 jaar succesvolle, klinische studieresultaten heeft SDR steeds opnieuw bewezen dat het de vervaardiging van betrouwbare klasse I- en klasse II-restauraties sneller en eenvoudiger maakt. Bovendien maken de eigenschappen van SDR het ideaal voor verschillende andere indicaties, zoals de behandeling van primaire, posterieure dentitie, afsluiting van pits en fissuren, post-endodontische restauraties en zelfs stompopbouw.

Nu de collectors edition voor slechts € 299,–

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan