Hygiëne & desinfectie

In iedere praktijk dagelijks aan de orde. Leveranciers informeren u over de laatste stand van zaken.

Lees meer


Vacuklav 41B+ evolution

De Evolution-serie en MELAstore: 9 kilo laadruimte met MELAstore

Tot wel vier MELAstore-boxes 100 of drie MELAstore-boxes 100 en twee smalle trays voor individueel verpakte instrumenten kunnen worden gesteriliseerd in de Vacuklav Premium-Class stoomsterilisatoren. En in een record tijd van slechts dertig minuten. Het gebruik van de gepatenteerde Twin-Chamber-Technology zorgt ervoor dat de ladingscapaciteit 9 kilo is, met een laag water- en energieverbruik. De premium class stoom sterilisatoren van de Evolution series zijn de meest krachtige in haar soort.

Nieuw: de tray inleg voor zes grote en twee smalle trays.

Dit zorgt voor een nog betere gebruik van de ruimte in de Vacuklav Premium-Class stoom sterilisatoren van de Evolution serie. Geschikt voor verpakte en onverpakte instrumenten.

Meer info

Meer informatie? Neem contact op met onze adviseur Willem-Jan Prins. Willem-Jan is te bereiken op
telefoonnummer 06 – 54 96 44 33 of via het e-mailadres: willem-janprins@dentalunion.nl.


DAC Universal

De DAC Universal is onmisbaar voor elke praktijk. Het is de hygiënestandaard (EN ISO 15883) voor het in- en uitwendig reinigen, desinfecteren, smeren en steriliseren van uw hand- en hoekstukken in één (valideerbare) procesgang van circa zestien minuten.

Meer informatie? Neem contact op met onze adviseur Willem-Jan Prins. Willem-Jan is te bereiken op
telefoonnummer 06 – 54 96 44 33 of via het e-mailadres: willem-janprins@dentalunion.nl.


Mikrozid Wipes

Veel desinfecterende doekjes zijn alleen toegestaan voor desinfectie van medische hulpmiddelen, maar de Mikrozid wipes van Schülke+ zijn wettelijk toegestaan voor zowel de desinfectie van medische hulpmiddelen als voor de desinfectie van algemene oppervlakken. De Mikrozid wipes zijn geregistreerd bij het CTgB als PT2 biocide (oppervlakte desinfectant).

Mikrozid AF wipes van Schülke+ zijn alcohol houdende doekjes bestemd voor de snelle desinfectie van oppervlakken. De doekje zijn zeer efficiënt (bactericide, fungicide en virucide) en werken zeer snel (binnen 1 minuut). Oppervlakken drogen streeploos op na toepassing. Mikrozid AF wipes worden geleverd in standaard formaat doekjes (150 wipes/verpakking ca. 14×17 cm) en Jumbo formaat (200 wipes/verpakking ca. 20×27 cm) en zijn beschikbaar in bussen en navullingen.

Mikrozid sensitive wipes van Schülke+ zijn desinfecterende doekjes met name bestemd voor de snelle desinfectie van oppervlakken die niet tegen alcohol bestand zijn. De doekje zijn zeer efficiënt (bactericide, fungicide en virucide) en werken zeer snel (binnen 1 minuut). Mikrozid sensitive wipes (200 wipes/verpakking formaat ca. 20×20 cm) worden geleverd in bussen en zijn ook beschikbaar als navulling.


Bedrijfskleding

U kunt bij ons ook terecht voor bedrijfskleding! Heel gemakkelijk te bestellen via onze webshop. Heeft u liever een passessie bij u in de praktijk? Dat kan ook! Neem hiervoor contact op met uw vertegenwoordiger.

Pastelli-Nederland is gespecialiseerd in ‘niet alledaagse’ bedrijfskleding:
“Omdat wij graag zien dat iedereen er tijdens het werk leuk uitziet stellen wij hoge eisen aan schorten, jasjes en broeken. Want gemakkelijk in onderhoud en lekker draagbaar is één, er goed uitzien is twee!” Daarnaast is de kleding ook individueel aan te passen met uw eigen naam of logo! Pastelli bedrijfskleding wordt ontworpen en gemaakt in het atelier in Italië, dus hoezo werkkleding? Pure mode!

Praxis Wear is bedrijfskleding met een uitstekende pasvorm, zeer goede kwaliteit stoffen en praktisch in het dragen. Milieu is een belangrijk item bij dit kledingmerk. De kleding past precies in de bedrijfsfilosofie van Praxis Wear: “Klanten een aangename werkdag bezorgen door het dragen van fijne werkkleding met een goede pasvorm!”.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan